1 vecka kvar...

Idag är det exakt en vecka kvar tills vi åker till USA!Vi har mängder med saker som måste hinnas med innan vi kan åka och däremellan är det bröllop.Det är kul att semestern närmar sig, men jag känner ändå att jag hade behövt ha lite mer tid på mig för att hinna förbereda allt innan. Sen vill man ju hinna träffa sina vänner och allt sånt innan man åker, men jag får helt enkelt inse att det inte kommer att finnas tid till det. Igår var jag iallafall iväg och fixade håret hos min vän Annica. Det är första gången jag gör någonting med mitt hår sedan i november förra året! Det blir ju lätt så att man prioriterar bort sig själv lite när man får barn. Det yttre blir på något sätt inte lika viktigt längre. Nu menar jag ju inte att man ska gå ner sig totalt, men lite av sina gamla vanor tar man bort fokus ifrån och lägger istället hela sitt liv och energi åt barnen. Jag har äntligen börjat få lite längd på mitt hår nu iallafall. Mycket pga att jag låtit det vara ifred så länge, så det känns kul! Vi la in en mörk bottenfärg i utväxten och drog ut highlightslingor i det efteråt. Slingorna börjar inte ifrån hårbotten, utan en bit ner på håret för att på ett naturligt sätt smälta in i mina toppar som är blonda. Känns riktigt fräscht och håret har fått en rätt naturlig look! (Lite svårt att få den rätta färgen att fastna på bild, men det är varma toner i håret egentligen)
Jag hade med mig både Alvin och Linton till Annica och det funkade faktiskt bättre än vad jag hade kunnat föreställa mig att färga håret med barnen med mig. Dom är så snälla båda två. Efteråt så satt vi ute på hennes terrass och åt lunch i solen medan barnen lekte bredvid. 

Förra veckan i onsdags så började Alvin skolan och går numera i förstaklass.Första dagen på inskolningen var röda mattan utrullad på skolgården och rektorn stod och tog emot och välkomnade alla elever. Hehe! Veckan som varit så har barnen fått börjat vid 09.00 på morgonen, men idag började allvaret och nu går dom efter det verkliga schemat med start 08.15 på mornarna. På onsdag är det matteusjoggen på skolan ute vid sjöhistoriska museet på Djurgården. Där ska barnen springa 1000 meter och ha med sig matsäck. Något som Alvin ser fram emot! Idrott har dom två gånger i veckan och dom kör på med både matte, svenska och engelska direkt. (Plus massa andra ämnen förstås). Jag är så himla nöjd med Alvins skola! Han kunde inte ha hamnat i en bättre känns det som och där ska han gå ända upp till nian.
I lördags så var vi hemma hos min kusin Mathias som fyllde år. Där blev vi kvar över natten, så roligt hade vi. Jag tycker det är väldigt svårt att köpa present till killar (om det inte är till min egen)...vad ger man lixom?Tjejer är så mycket lättare tycker jag.Det blev iallafall tillslut så att jag gjorde en liten picknickkorg med saker som jag vet att Mathias gillar. Hehe! 
Mathias och Malin flyttade till ett nybyggt område i december och detta var första gången vi var och hälsade på och fick se lägenheten. Den var jättefin med både balkong och stor uteplats. Man blir bra sugen på att ha uteplats när man är hos andra som har det. Både min och Malins släkt var där och alla var så förtjusta i Linton.
Min andra kusin Micke (Mathias storebror) var också där med sina barn och Alvin och hans äldsta son Liam (som är i samma ålder) lekte så himla bra tillsammans hela kvällen. Det var så kul att se.
Så det här med barnrummen här hemma då....Jag får göra ett separat inlägg om det för jag har så många bilder att visa.Tills dess så kan ni alltid gå in och följa mig på instagram under namnet projektvasastan där jag lägger ut bilder ifrån hela vårat hem. 

Kram

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229