Apr. 24, 2013

Sedan i fredags så började jag med en total-förändring när det gäller mina kostvanor.
I ungefär ett och ett halvt års tid har jag tryckt i mig vad fan som helst!
Det mesta har då varit onyttigheter eftersom jag har världens dåligaste karaktär när det kommer till sånt. Jag äter alltid för mkt av det goda, tyvärr.
Men sen i fredags så har jag bara ätit nyttigt. Och vet ni vad...det är ju faktiskt till och med lika gott!!
Jag har levt på keso, bär, fisk och kyckling med massvis utav grönsaker. (i stort sätt). Till all mat har jag druckit vatten!
Detta har resulterat i att jag bara på 5 dagar gått ner 3 kg i vikt. Helt otroligt! men jag har även besökt gymmet EN gång. Haha! Jag följde med min vän Anna till fitness 24 seven i Hammarby sjöstad och testade det. På deras anläggningar har dom "tjejgym" vilket är fantastiskt bra tycker jag. Jag hatar att känna mig uttittad av sliskiga träningsnarkomaner när man går på gym. Men detta var helt fantastiskt bra!
Jag som tänkte skaffa mig ett årskort där nu, fick då veta att denna vecka har dom något jubileum då dom erbjuder ett årskort för endast 1500kr. Det vill säga runt 125 kr i månaden och då får man träna på alla deras anläggningar! Sjukt värt det! Vi har dessutom ett utav deras gym utanför porten.
Ska försöka få med Micke på det här också och sedan skaffar vi detta kort på fredag!
Jag känner mig super-taggad och beställde därför lite nya träningskläder i måndags. Fick ett sms nu i morse om att jag kan hämta ut paketet redan idag. Snabbt jobbat!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229