Årets gran och tips på fina barnkläderDagens lucka i adventskalendern innehöll en lapp där det stod att vi tillsammans med barnen skulle klä granen, vilket vi nu har gjort och här ser ni resultatet! En amerikanskinspirerad gran i silver och guld pyntad med allt ifrån fjärilar till klackskor. Jag älskar överflöd och när granen inte enbart innehåller traditionella julgranskulor.
Det mesta av innehållet i granen är sådant vi har köpt på oss under våra resor i USA, där julen är så extremt stor och som allt annat där så finns det så otroligt mycket fint, annorlunda och roligt att finna.

Sen vill jag även tipsa er om detta söta vinröda set med jacka, byxor och body som jag fick hem ifrån Adore Us Babies. Jag bara älskar att bodyn har en stor fin rosett som man knyter på magen, så himla gulligt! Jag kan verkligen rekommendera deras kläder, man känner verkligen att det är bra kvalitet så mjuka och härliga och dessutom ekologiska. Passa på att ge bort en fin julklapp till dig själv eller till någon annan som du tycker om för just nu och fram tills på fredag så är detta och resten av Adore Us Babies sortiment nedsatt med 20% om du anger koden Projektvasastan när du kommer till kassan.


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229