Arga leken börjar...NU!

Jag sitter och lyssnar på Tracy Chapman-All you have is your soul...
Tänker på dagen som har passerat...den började jätte dåligt efter bara fyra timmars sömn,med att jag och Patrik bråkar...sedan fortsätter den med att kollegorna på jobbet går bakom min rygg och klagar på mig till chefen,som slutar med att jag får sitta i möte med honom under dagen....SCHYSST! -NOT!
(kan påpeka att jag inte gjorde något fel och att jag är grymt besviken på mina "såkallade" vänner på jobbet)

Hur som helst,nu har jag avreagerat mig och tänkte berätta lite roligare saker istället...
Det är bland annat att jag varit på 1-års kalas hos Amanda (Jonny och Kattas dotter). Hon är så otroligt söt och jätte lugn,glad och snäll. ;)
Dom hade annordnat kalaset utomhus på baksidan med långbord,vilket var jätte mysigt,men en aning kallt.
Alvin och Sussies son William sprang runt som galningar och blåste såpbubblor,cyklade (på Amandas nya cykel utan trampor),spelade fotboll och jagade varandra. Två riktiga små busfrön det där. ;)

Efteråt åkte vi och beställde pizza,som vi sedan åt hemma hos Sussie tillsammans med Alex från mitt jobb (sussies granne,som köpte min gamla lägenhet)
Sen åkte vi hem,trötta och super mätta! (mår nästan illa)
BTW så fick jag förresten med Patrik till Ikea igår! Yeeah!! :)
Det blev nya vita gardiner till vardagsrummet,som jag så gärna ville ha. Men det var inte det lättaste att välja gardiner vill jag lova...efter att ha stått på gardinavdelningen i säkert en halvtimme så kom vi tillslut fram till att alla ikeas gardiner var skit fula! Så istället för att bara ta några ändå,helt vanliga vita,så ska vi ju självklart krångla till allt lite extra och välja en hörngardin,som sitter fast i någon stålställning....
Hur som helst så köper vi den och när vi kommer hem så börjar jag klippa och ha mig i den,så att det istället blir två lite smalare gardiner (svårt att förklara)...och Patrik får i uppgift att såga till stålpinnarna.
Efter mycket arga miner och gap och skrik och irritationer efter allt piller-jobb så...vips,så har vi tillverkat våra egna gardiner! :)
Nu så här i efterhand så är vi båda mycket nöjda med resultatet och hela vardagsrummet blev ljust och fräscht och ser nu mycket större och luftigare ut!! :)
  • Vardag

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229