Back in stockholm!!

Nu är vi hemma i kalla Sverige igen!! Det var ju varmare här när vi åkte än vad det är nu?! Typiskt Sverige! ;)
Vi hade en jätte bra avslutning på vår resa i Bangkok. Vi checkade in på ett riktigt fint hotell, precis intill Siam köpcenter. (vilket var anledningen till varför vi tog en natt i bangkok, just för shoppingen).
Vi kom fram vid nio på kvällen och av erfarenhet så är ju oftast rummet man bokat då redan uthyrt till någon annan, så vi blev som väntat, uppgraderade till ett lyxrum på 16:e våningen, med utsikt över staden. :)
Vi dushade och bytte om för att sedan gå ut och käka på Hard Rock Cafe. Där var det drag vill jag lova! Där hade dom ett super-duktigt liveband som spelade HELA kvällen. Vi hade fantastiskt roligt och blev båda lite runda under fötterna innan vi drog hem...På vägen hem hittade vi en himla massa zebror uppradade mitt på vägen?! Haha!
Hela nästa dag ägnade vi åt shopping! Från 12.00 på eftermiddagen till 22.00 när dom stängde. Sem drog vi vidare med tåg till flygplatsen. (ingen som helst ide att ta en taxi, då kommer du aldrig fram i tid, med tanke på ALL trafik)!
Planet hem gick vid 01.30 på natten och jag sov HELA resan! Jag vaknade först på morgenen (en timme innan landning) av att dom serverade frukosten. Fantastiskt att kunna sova bort flygtiden, för det finns nog inget tråkigare än att sitta i flera timmar på ett plan. ;)

Vi shoppade massvis i Thailand, men som vanligt så tycker jag att det mesta faktiskt är skit. Däremot finns det otroligt mycket shyssta kläder till barnen. Så dom fick en helt ny sommargarderob när vi kom hem!
Till mig själv hittade jag lite på Victoria´s Secret, lite nya hörlurar till mobilen, en bärbar högtalare med bluetooth, flippisar, bikinis, kepsar, lite skor och en ny "special edition" utgåva av min favoritparfym Issey Miyake med doft av lotus. Självklart shoppade vi även på Uniqlo, men jackor fanns inga då det är sommar snart. Men lite tröjor och sånt blev det iallafall. ;)
Jo förresten...vi var inne i en stor inredningsbutik och köpte upp oss på jätte fina plastväxter. Stora vita rosor till hallen och lite annat. :)Idag är jag hemma med båda barnen.
Alvin har feber och kräktes igår och Melvins skola är stängd. Själv har jag migrän?! Har inte haft det på väldigt länge, så det e inget vidare, men annars mår jag toppen.
Jag hoppas på att komma till jobbet imorgon, Alvin värkar lite piggare idag, men vi får se hur det utvecklas.
Mamma kommer förbi strax en snabbis innan hon åker till jobbet. Hon har precis kommit hem från en Londonresa och skulle ta med lite presenter till mig. Alltid lika uppskattat!! ;)

Ha en bra dag!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229