Bandit kryssen

Jaha,då var man hemma igen efter kryssningen....
Jag känner mig fortfarande helt förstörd i kroppen,helt slut med andra ord. Man är inte ung längre,det märker man tydligt när man är bakis i flera dagar efter att man varit ute. ;)

Här kommer lite bilder ifrån banditbåten:
Bild: Våra närmsta grannar på båten.
Bild: Hytten bredvid.
Bild: Benny och Jag.

Vi träffade väldigt många gamla vänner på båten. Så sammanlagt var vi nog runt 30 st,men det spelade tydligen ingen roll för det enda man gjorde på den här båten var att springa runt och leta efter varandra...vi tappade bort varandra HELA TIDEN! Men som tur är så är båten full med folk och det fanns självklart andra man kunde hänga med. ;)
Det var mkt folk från gällivare...bla denna tjej.
Jag träffade "taxi-mackan" på båten. Han hade varit på bortamatch och vaknade upp med hela ryggen och halsen full med rivsår....galna brudar fanns det gott om på båten. haha
Svart hår dominerade på kryssningen...men så fanns det dom med blonda peruker också! ;P
Sen fick vi för oss att dra igång en hiss-fest,där alla självklart var bjudna. Vi släpade in så många barstolar vi kunde få plats med och sedan satt vi där och söp.
Glad-påsk!
När alla försvann så träffade jag två nya kompisar som kom från oskarshamn...
Sen träffade jag Lise
Sen hade vi kundvagns-race,medans vi letade efter alla borttappade vänner.
Och på vägen fick vi nya vänner istället. ;)
Sammanfattningen av resan får bli: Skit kul och galet!

Nu ska jag strax åka antingen in till stan och kolla på matchen på läckerbiten...eller annars hem till en killkompis till Tessan i vendelsö. Jag har inte bestämt mig för vilket det blir än och jag har för den delen inte ens klätt på mig,så lite bråttom börjar det ju bli om man ska hinna se matchen från när den börjar. ;)

Ha en toppenkväll och håll tummarna för sverige nu!!
  • Vardag

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229