Barnmorska, vagndekoration och lite annat...

Hoppas att ni har lite förståelse för att bloggen inte uppdateras regelbundet. Jag skriver så fort jag har ork över. Förutom att jag har sovit på dagarna och varit vaken på nätterna så har jag hunnit med ett besök hos barnmorskan igår. Alvin var/är lite sjuk så han fick vara hemma med mig och följa med dit. Vi lyssnade på bebisens hjärtljud tillsammans och tog alla prover som vanligt. Allt såg bra ut och bebis följer kurvan perfekt! Alvin var på sitt bästa humör igår och höll låda under hela besöket. Både jag och barnmorskan kunde tillslut inte hålla oss för skratt när han malde på om alla sina olyckor han har varit med om under sin livstid...barnmorskan tog hans berättelser som att han hade väldigt livlig fantasi, medan jag mest satt och skämdes över min "ansvarsfulla" roll som mamma. Hur som helst så hade vi himla kul därinne. Nedräkningen har verkligen börjat nu och det är endast 9 dagar kvar till BF. Jag bad om att slippa gå 2 veckor över tiden denna gång, så jag skulle få en tid till BB Stockholm för samtal och tidsbokning. Här har ni magen i detta nu. Hittills så har jag gått upp 14 kg. Känns väl inte helt galet ändå?! Men bort ska det så fort ungen är ute.
Idag har jag haft en besiktningsman här hemma som har besiktat lägenheten inför bytet. Så nu är det bara kontraktsskrivningen kvar, vilket hon på Folksam är himla noga med att markera för oss att principer är principer och handlingstiden är minst 2 månader...så nu ger vi upp och satsar på flytt den 1:a mars istället. orkar inte hålla på och krångla mer med den griniga k_rringen! Efter att besiktningsmannen hade gått så tog jag en promenad ner till Ica Sabbatsberg för att hämta ut ett paket på posten. Jag har nämligen för ett tag sedan beställt lite dekoration till vagnen utav en tjej jag hittade på instagram, som syr upp allt själv hemma. Det jag beställde var bumperskydd, handtagsskydd, fuskpäls och barnvagnskrokar i congnacsfärgat konstskinn. Jag är så himla nöjd. Vagnen fick sig verkligen ett lyft!

Jag tycker den bruna färgen passar så bra ihop med den gråblå åkpåsen. Tjejen jag hittade på instagram tillverkar allt möjligt till barnvagnar och även andra saker, så för er som är intresserade så hittar ni henne här:

Jag passade på att hämta Alvin tidigt på skolan idag, när jag ändå var ute och gick. Så redan vid 13.30 kom jag lagom tills idrotten var slut och barnen skulle in på lektion. Det är ju frivilligt att gå i förskola så det är inte så jätte noga när man hämtar om dagarna. Oftast brukar jag hämta efter klockan tre för då vet jag att det bara är lek kvar på schemat. Alvin vart iallafall jätteglad över att jag kom så tidigt! När vi kom hem så ville Alvin spela lite Xbox, så jag passade på att vila på soffan undertiden. Behövligt! Sen gick vi upp och lagade mat tillsammans. Tanken var att vi för en gång skull tänkte göra en mysig familjemiddag där alla äter tillsammans...men när Micke och Melvin inte hade kommit hem än då klockan var kvart i sju, så beslutade jag och Alvin oss för att äta själva istället medan maten fortfarande var varm.

Köttfärssås med spaghetti fick det bli idag. Skönt då det går hem hos alla och man slipper ungar som sitter och petar i maten. Alvin åt jättebra idag. Ett tips till er som kanske inte redan kommit på det, är att koka spaghetti i stekpanna istället för i kastrull. Det behövs betydligt mindre vatten och blir klart på nolltid!
Önskar er en trevlig kväll. Nu ska jag natta barnen.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229