Besök hos vasamamma, klassförälder och sömnproblem...

Jag var hos barnmorskan idag och fick lyssna på bebisens hjärtljud. Allt såg jättebra ut och alla värden utom järnvärdet var toppen. Jag har fuskat som bara den med järntabletterna så det är inte så konstigt att jag hade låga värden. Jag skickade Micke till Apoteket idag för att köpa hem fler tabletter. Nu ska jag försöka att inte slarva. Jag lyckades tjata till mig ett ultraljud också (fast att jag inte behöver). Det var ju så länge sedan jag fick se den lille och det är alltid skönt att få gå på extra kontroller för att se så att allt ser bra ut. Jag skulle få en remiss nu i veckan.
Under dagen har jag somnat på soffan i två timmar. Behövligt!På kvällen var jag och hämtade Alvin på skolan och sedan mötte vi upp Patrik för att gå hem till en förälder i Alvins klass och diskutera julavslutningen. Vi är nämligen utvalda till klassföräldrar och måste därför vara med och engagera oss i sånt.  
När Micke kom hem så gick vi till ciao ciao och åt middag. (Jag vågar fortfarande inte köpa hem några torrvaror). 

Nu har vi precis lagt oss i sängen efter att ha skruvat upp en tavelhylla i sovrummet. Imorgon ska jag upp tidigt för jag har ett besök hos psykologen inbokat. Har det lite jobbigt med sömnen på nätterna nu igen. Magen växer i rasande fart och bebis slingrar runt som en stor orm i magen på nätterna. Värkar och tungt med andningen stör sömnen. Tur att jag lyckas sova på dagtid.
Puss och godnatt!

Gillar

Kommentarer

Caroline
Caroline,
Stort GRATTIS lilla Rebecka och Micho..Vad glad jag blir söe er skull och dom stora grabbarna som ska bli storebrorsor. Jag är glad att du Rebecka verkar må så bra då jag minns alla samtal vi haft om hur du ställt dig till att skaffa fler barn.Sönt att du klivit över tröskeln eller om det är så att du sökt proffs hjälp kanske, vilket som, är super...Vad skönt att du är hemma och ledig nu den sista tiden eller förresten att shoppa verkar vara ett heltidsjobb oxå..;) Lycka till med allt och hoppas allt går bra många Kramar till er alla Caroline<3<3<3
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229