Bildregn ifrån vårt paradis
Sen några dagar tillbaka så befinner vi oss nu på NishaVille i Huay Yang.
Vi åkte ner i Söndags tillsammans med Mickes pappa som körde oss, vilket kändes mycket tryggare än att boka en taxi. Jag har lite svårt att slappna av i trafiken här nere då alla kör som galningar och byter fil hej vilt utan att blinka. Men Mickes pappa bor här sedan flera år tillbaka och är därför van i trafiken.När man kommer in i området där huset vi bor i ligger så möts man av vakter som bevakar området så att inga obehöriga kommer in, vilket även de känns tryggt! I anslutning till ingången finns en reception följt av en lång gång som leder fram till huset.Jättevackert med fullt av palmer längst vägen.Här har dom även trädgårdsland där dom odlar maten till restaurangen. På ena sidan av vägen betar kor och på andra sidan finns en hönsgård.

Bron brukar vara täckt av rosa blommor men i år så finns där inga?! Kanske beror de på att vädret varit så annorlunda mot tidigare år? Det var bara några veckor sedan Huay Yang drabbades av översvämningen och mycket blev förstört i byn. Inget vi har märkt av än, men vi har sätt bilder på hur det såg ut innan vi åkte.När man kommit fram till husen så ser man havet bakom alla palmträd.
Området är otroligt fint designat och poolhuset är helt fantastiskt med en härlig infinity-pool med utsikt över stranden och havet.Det första vi gjorde när vi kom ner efter att vi hade fått i oss lite mat, var att ta ett dopp i poolen.

Det bästa med poolen när man har barn måste ändå vara att det finns inbyggda solstolar i poolen, där man kan ligga och sola och samtidigt hela tiden ha uppsikt över barnen när dom badar. Sen gillar vi även att det inte är så mycket folk i poolen samtidigt. Här är man näst intill ensam när man badar.Caylie får självfallet inte bada då vattnet är för kallt för henne, men i huset så har vi badkar där hon får doppa sig. Linton älskar för övrigt att ta ett kvällsbad där innan han går och lägger sig. Vi har ju tyvärr inget badkar hemma i stockholm så det är väl extra roligt för honom att passa på att bada här där det finns.Man gör inte så mycket här nere utan man bara är, kopplar av och njuter av lugnet. Man tar en promenad, åker "glassmoppe", äter på alla olika restauranger, besöker de personer som man lärt känna här genom åren eller så kastar man pil på "Djungeln" på kvällarna. Vart man än går så träffar man någon man känner...så sparsamt bebyggt är det här! Även om det faktiskt tillkommit rätt mycket nytt sen förra året då vi var här.Linton älskar mat och äter i princip vad som helst så det är väldigt lätt att få i honom mat. Han äter allt ifrån korv till bläckfisk. ;)De senaste dagarna har vi promenerat runt i byn med varsin vagn och letat efter förändringar sedan vi var här sist. Tidigare så var stranden full av restauranger men i år så har det tillkommit en ny regel som säger att ingen får ha restaurangverksamhet på stranden längre så nu har alla flyttat upp på gatan. Nytt är även denna boardwalk som ni ser på bilden.

Internet är väldigt segt här nere sedan översvämningen så det tar en himla lång tid att uppdatera med bilder, så fler uppdateringar kommer när det fungerar bättre.
Önskar er en fin kväll!Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229