Borttappad mobil och ändrad kost

Hej på er!

Nu börjar jag känna mig friskare för varje dag som går!
Jag har suttit hela morgonen och fixat med anmälningar, spärr och försäkringsbolaget ang min mobil...
Den blev snodd i lördags, eller så tappade jag den någonstans?
Jag är hur som helst utan mobil nu, och det är svårare än vad man kan tro!
För det första så kan jag ju faktiskt inte ringa...och det innebär ju även att jag inte kan ringa till mitt försäkringsbolag...
Polisanmälan gick att göra direkt på nätet, men spärr av den, ville försäkringsbolaget att jag skulle ringa om och efteråt ringa tillbaka till dem. Nu har jag gjort vad jag kunnat via nätet och nu har jag lämnat över resten till Micke. Han får sköta hela biten från jobbet.

Idag är jag ledig (ovanligt va)!? ;)
Nä, men jag är ju oftast det på måndagar, vilket är jätte skönt eftersom man får långhelg. Dagis är stängt så Alvin är hemma med mig idag. Vi har precis ätit lunch (läs frukost) som bestod av lätt-kvarg med äppelbitar, färska jordgubbar och kanel i. Mums! Till det drack jag grönt te.
Det går ju så himla bra för mig med kosten nu för tiden, jag har verkligen kommit in i det här med att äta rätt saker nu, så jag kör vidare på det. Men jag tar det till en ny nivå och har bytt ut mellanmjölken mot lättmjölk. Jag har även börjat äta lätt-kvarg (0.1% fett) som mellanmål ist för fil eller yoghurt. Jag har slutat äta äggula och jag har märkt att kanel tar bort sötsuget! Jag har börjat dricka grönt te istället för svart, då det ökar förbränningen och jag har bytt ut lättdrycken mot fun light. ;)
Nu har jag kommit så långt mentalt att jag faktiskt börjar överväga att gå till gymmet själv!!
Slarvig som jag är så kan jag inte hitta mitt fitness 24 kort någonstans?? Men däremot vet jag ju precis vart jag har mitt gymkort till Najaden, så jag får helt enkelt träna där.
Vet ni vad som är HELT sjukt?! Att jag har haft mitt abonnemang på Najaden sedan jag gick i gymnasiet (över 10 år sedan) och har aldrig sagt upp det...Jag betalar för det VARJE månad, men går aldrig dit.
Anledningen till varför jag inte sagt upp det ist är för att jag hela tiden tänker mig att den dagen jag väl bestämmer mig för att börja träna igen så betalar jag mindre än hälften av vad alla andra som tränar där gör! Har hört att ett kort går på 600 kr/månaden där nu. När jag tecknade abonnemanget så gick det bara på 295kr/månaden och dom kan ALDRIG höja avgiften om man en gång skaffat det. :)
Så nu bör jag faktiskt ta tag i det här och börja gå dit!!
Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229