Brrr

Men gud vad kallt det är....
Nyvaken sitter jag framför datorn med en kaffekopp i handen och kollar ut genom fönstret på all snö som ligger på marken. Nu är det snart jul,det går så snabbt att jag knappt hänger med.
Jag känner mig lite små deppig idag. Har inte sovit många timmar inatt då jag kom hem så sent från jobbet och dessutom blev väckt av Alvin flera gånger under natten.
Jag märker på mig själv att jag inte mår så bra och stressar för mycket och sover för lite. Håret har blivit tunt och livlöst (slitet och fult),hyn är blek och trist och påsarna under ögonen börjar bli mer synliga för varje dag som går.
Känner mig så tjock och otränad...ingen bra kombination med andra ord.
Men som tur är så åker vi bort en vecka till fjällen över nyår så då får jag förhoppningsvis chans att vila ut lite.
Ska bli kul att se Alvin åka skidor för första gången i hans liv. Tänkte skaffa ett sånt där sele som jag kan ha han i när han åker,så han inte kommer bort. ;)

Nu i helgen så ska vi på begravning på fredag (Patriks farmors). Tycker det är så ledsamt att gå på begravning. Jag kan verkligen inte undvika att gråta så fort jag kommer in i en kyrka...det är alltid så vackert med all musik som spelas och så börjar man tänka på det man har och hur lätt det faktiskt är att förlora någon.
Man ska vara rädd om dom man har så länge man har dom kvar.
På lördag så ska vi till västerås på morgonen och hjälpa min syrra och hennes kille att flytta. Dom har köpt ett stort hus,så det blir spännande att se hur det ser ut.
På tomten så har dom en stor lekplats,där kan jag och Alvin hålla till.
På söndag är det första advent och då ska vi ut och åka pulka tillsammans med Carro,Peter och Cassandra. Alvin älskade att åka pulka förra året,så förmodligen lär han tycka att det är ännu roligare i år.

På måndag har jag lovat mig själv att jag ska ta mig till gymmet (inga fler dåliga undanflykter) nu måste jag!
Sen ska jag även försöka hinna med att gå en mil tillsammans med Tina.
Det är så bra att ha henne,hon ser till att promenaderna blir av för min del. Själv är hon ute och går varje dag...men så är hon mammaledig också. ;)

Nu måste jag åka till jobbet så ha en underbar dag i snökaoset så hörs vi.
  • Vardag

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229