Då var man tillbaka i vardagen igen...

Gud så trött jag är!
Jag har lagt mig i soffan (ensam hemma) och försöker se på idol, men ögonen är så trötta att jag knappt orkar hålla dom öppna.
Jag gick upp redan vid 03.00 inatt då Micke skulle åka och jobba och jag inte kunde somna om.
Jobbat i tio timmar har jag gjort och tok-stressat hem med förhoppningen om att någon i huset skulle ha missat/struntar i sin upp-bokade tvättid i tvättstugan...
Vilket någon till min förvåning faktiskt hade gjort?!
Kan tilläggas att det är sjukt svårt att få tag i en ledig tid i vårt hus, speciellt för mig som inte vill tvätta mellan 19-23 då jag behöver gå och lägga mig tidigt eftersom jag går upp 04.00 varje morgon. Tiden innan dess, alltså 15-19 går ju inte heller att boka eftersom jag slutar jobbet 16.00 och inte är hemma förrän runt 16.40 och någon annan därför hunnit sno min tid.
Jag åker därför alltid på att tvätta på mina lediga dagar.
Men idag hade jag tur!
Vi var i ett så stort behov av att tvätta eftersom vi inte gjort det på tre veckor (har inte orkat då jag varit sjuk) och vi är ändå 4 personer i familjen så högen bara växer...
Jag och Micke åker nämligen till Göteborg på fredag och stannar över helgen (därför denna tvätt-panik!)
Jag fick i 30-års present av Mickes föräldrar en spa-helg med behandlingar, tre-rätters och övernattning tillsammans med Kia (mickes mamma) och hans tre systrar, så det ser jag verkligen fram emot. Kommer bli så mysigt att bara få koppla av och ha det bra tillsammans medan killarna tar hand om barnen och gör någonting ihop bara dom!
Längtar!!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229