Det går framåt i köket...

Klockan halv sju i morse gick jag upp och ställde mig och gjorde matsäck till Alvin som ska på utflykt med skolan idag. Efter det så somnade jag på soffan och vaknade först nu?!Det är lite skrämmande hur man kan vara så fruktansvärt trött hela tiden, trots att man sover.Antar att det är mer påfrestande för kroppen att bära ett barn, än vad jag tror?!
Nu till skadedjursproblemet i köket...Vi höll på hela kvällen igår med att lossa på golvlister, dra ut kyl och frys och allt sånt för att komma åt ordentligt i varenda litet utrymme. Vi plockade ut allt vi hade i skåp och lådor. Diskade det som ska sparas och kastade det som vi ändå inte använder. Vilken rensning det blev. Skönt som bara den nu i efterhand, när man har bättre koll på vad man har och dessutom betydligt mer plats i skåpen och framförallt super rent!!Men det är väl så, att det finns ingenting ont som inte för något gott med sig?!  Inte en larv har synts till sen igår eftermiddag och vi har gått igenom ALLT!!

(Självklart ska katten vara med på allt vi gör, oavsett vad vi gör i princip).
Vi funderar lite på att byta ut några skåpsluckor i köket till vita...Eller egentligen vill vi såklart göra om hela köket då det inte är vår stil alls (såg ut såhär när vi flyttade in). Men samtidigt så ska det ju bli stambyte här snart. Vi vet dock inte när och vi tror att det kommer att dröja minst två år till?! Så ett påkostat kök kommer vi inte att skaffa, men däremot så vore det skönt att få det lite ljusare och framförallt få bort den röda fondväggen. Ska kika lite på vad det skulle kosta.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229