Efter en hel dag i sängen...

Tog jag mig tillslut upp och ut på en kortare PW tillsammans med Micho.Jag fick då chansen att inviga mina nyinköpta träningsbyxor ifrån Gina tricot (endast 129 kr) och hur sköna som helst!
Vi passade på att hämta ut lite paket på Ica när vi ändå var ute och gick.Lite strumpor, mina Reebok skor, några saker till mickes företag och min påsk-present till honom.Han fick ett par ljusblå jeans från cheap monday. Kan påpekas att Micke inte äger några vanliga blå jeans!Han använder bara färgglada byxor!?! Eftersom han aldrig själv skulle få för sig att köpa ett par, så gjorde istället jag det åt honom, eftersom att JAG tycker att det är snyggt!!  Å en present måste man ju använda...visst!?

Det är så fint nu överallt när det är körsbärsblomning. Har faktist aldrig tidigare tänkt på att vi har körsbärsträd i Vasaparken.

Kungsträdgården och Sjöstan har man ju sätt, men aldrig här, lustigt nog.

Nu kommer dessa skor att få leva med mig hela våren.Världens bekvämaste!
Jag blev föresten sjukskriven fram tills på tisdag efter operationen.Eller tills på fredag eftersom jag är ledig i helgen och på måndag. Läkaren sa åt mig att inte anstränga mig för mycket de första dagarna, utan ta det lite lugnt ett tag. Så det är väl bara att lyda!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229