Efterkontroll på BB Stockholm

Klockan tio imorse så var vi på efterkontroll på BB Stockholm med Linton för att lyssna på hjärtat, lungorna, kolla synen, magen, vikten (han hade endast gått ner 160g), lederna, ta spruta och kolla blodet. Alla värden var jättebra och Linton var så duktig när han skulle få sin spruta i handen. Han rörde inte en endaste min. Dom kollade även på hur amningen går och där fanns ingenting att klaga på. Han får i sig mer än väl med mat, var deras ord. Haha! Ja han äter ju konstant och mjölkproduktionen har verkligen kommit igång snabbt.

När vi var klara där så var det vidarekontroll på BB hotellet där vi fick göra hörseltest. Vilket också gav ett otroligt bra resultat. Han hade 4 gröna (godkända prickar) av 5 möjliga, och hon som utförde testet berättade att de flesta barn har 3 prickar av 5. Nu när vi fick se BB hotellet så är jag jätteglad över att vi faktiskt fick en plats i ett av rummen på BB Stockholm efter förlossningen. Inte för att BB hotellet verkar dåligt, men för att standarden på rummen skiljde sig så himla mycket. BB hotellet hade små rum med dubbelsäng, tv och toa...medan vårt rum vi hade var stort och rymligt med justerbara sängar radio, tillgång till stor toalett och närhet till allt som kök, obegränsat med mat osv...
Vi hade även turen att träffa på vår förlossningssköterska som var så himla bra och trevlig. Hon var glad över att se oss igen och att se att allt gått så bra. 
På vägen därifrån så stannade vi till på Apoteket och köpte upp oss på lite nödvändigheter, sånna där bra att ha i förebyggande syfte hemma saker.Nu är vi nog kittade till Max!
Det fick bli en liten utflykt till mickes jobb idag efter sjukhusbesöket också. Där hälsade vi på mickes kollega Svahn och visade upp lille Linton. Sen tog vi en sväng förbi Melvins skola för att han skulle få träffa sin nye lillebror. Nu är vi äntligen på väg hem igen. Vi ska bara stanna till på Apoteket kronan för att hämta ut ännu en Startbox. Vi är uppe i hur många gratisboxar som helst nu. Gratis är alltid tacksamt!
Sen blir det hem och vila. Linton har sovit hela dagen idag. Han måste vara väldigt trött efter en lång och vaken natt. Jag har nog i snitt sovit 4-5 timmar totalt på tre dygn (72 timmar), så man har ju lite att ta igen. Så här i efterhand är jag glad att jag sov mig igenom de sista veckorna av graviditeten. 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229