Egentid med Alvin och shopping på Ikea

Patrik kom över med Alvin till mig imorse. Mammaveckan börjar egentligen först imorgon, men jag brukar vilja ha honom redan på söndagar. Vilket i sin tur även underlättar för Patrik som slipper åka enda in till stan på morgonen för att lämna Alvin på skolan. Men imorgon tänkte vi ta ledigt ifrån skolan och bara ha en heldag tillsammans. Jag känner att jag vill och behöver ha lite egentid med bara Alvin (och Linton då förstås) utan att Melvin alltid är med. Micke skulle nog också behöva ha sånna dagar med Melvin?!Mysigt ska det iallafall bli!
Idag har vi varit på Ikea och handlat hyllor till Melvins rum. Som vanligt när man är på Ikea så kommer man hem med betydligt mer än planerat. Det blir alltid en mycket dyrare historia än vad man tänkt sig. 

Micke är i full gång med snickeriet utav hallen, Alvin ligger i sin säng och kollar film på sin padda och jag har skruvat ihop Ikea-möbler. Klockan är alldeles förmycket och vi borde gått och lagt oss för länge sen, men först ska Linton badas och sen måste jag sätta på lakan på sängkläderna som jag tvättat under dagen. Sen är det godnatt!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229