Elodie DetailsJu längre fram i graviditeten jag kommer, ju mer börjar jag förstå att jag faktiskt snart ska bli mamma IGEN!!
Även fast att jag mår som jag gör med andningsproblem och sömnbrist och numera även genomförkyld...så är jag så himla tacksam över att jag faktiskt är gravid! Det är ju ingen självklarhet, som många kanske tror?!
Efter de missfall jag fick genomgå, så trodde jag ett tag att jag aldrig skulle kunna bli gravid igen?!
Hela året innan jag blev gravid med det barnet jag bär på nu, så åkte jag in och ut på olika operationer nästan varannan månad...och eftersom fostren gång på gång dog i magen (utan min vetskap) så har det ju inte varit en självklarhet för mig att kunna glädjas åt graviditeten denna gång heller...
Ett tag var jag så orolig för att detta foster skulle dö, att jag försökte göra allt för att komma på extra kontroller hos barnmorskan för att få höra hjärtljuden.
Så höll jag på ett bra tag, tills en vän till mig tipsade om att man faktiskt kunde köpa något vid namn: Caremaxx. En doppler som du lyssnar själv hemma på bebisens hjärtljud med.
Vilken genigrej!! Jag köpte min på direkten (tror det var samma dag som jag fick tipset) på teknikmagasinet. Och visst blev jag betydligt lugnare av den! För den fungerar verkligen!!
Den blev min räddning fram tills jag började kunna känna bebissparkar i magen.
Nu har all min oro släppt och jag känner att det är fullt liv i magen dygnet runt. ;)
Men det tog mig ett halvår att våga tro på att det faktiskt kommer att gå bra denna gång.
När vi hade kalas här hemma i helgen så fick jag bland annat pengar i present.
Jag hade önskat mig saker ifrån Elodie Details till bebisen, och framför allt då serien Petit Royal Blue.
Så idag la jag en beställning av åkpåse, vantar och mössa till lillgrabben. Allt beställde jag ifrån Jollyroom.
Visst är den grå-blå färgen härlig! Jag älskar den!!
Jag hade lite flyt med min beställning också, för jag brukar söka upp rabattkoder och se vad olika sidor har att erbjuda...denna gång hade jag turen att hitta en "oktober kod" på 15% på hela köpet, plus att denna åkpåse var redan innan rabatten tillfälligt nedsatt från 1200kr till 995kr. Ibland har man tur!! :)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229