D I Y - Denim your style

Att få designa sina egna jeans

M älskar att spela golf och speciellt tillsammans med sin far, vilket han har möjlighet att göra nu när vi är nere och hälsar på honom. Jag däremot unnar honom absolut att spela MEN det är såååå långtråkigt att gå runt en hel dag själv och ensam ta hand om barnen, speciellt nu när Linton börjar närma sig 3-årsåldern och är trotsigare än trotsigast. Jag och M har därför gjort en deal att varje gång han ska iväg och spela golf så får jag en egen shoppingdag! Win Win!

Igår var en sån där golf/shoppingdag då jag tog med mig barnen till Hua hin´s nya shoppingcenter Blue Port som ligger några hundra meter ifrån vårt hus. När jag strosar runt bland butikerna hamnar jag tillslut inne på HM som just då hade en kampanj där man fick designa sina egna jeans inne i butiken (om man köpte jeansen hos dom). Jag hade som sagt några timmar att fördriva och kände att det kunde ju vara en kul grej, så jag gjorde det! Efter att ha hittat ett passande motiv så var det bara att börja blanda färger och måla, sprätta upp slitningar och sätta fast nitar, om man kände för det. Jag kände mig lite smått stressad då Linton fritt sprang runt i butiken medans jag tillverkade mina jeans så jag gjorde så mycket jag hann och fick med mig resten hem, så att jag skulle kunna fortsätta i lugn och ro. Själva målandet var otroligt pilligt och krävde att man var hyfsat stadig på handen, men var riktigt kul. Slitningarna hade jag helst velat ha över hela jeansen men eftersom dom var i stretch så blev inte resultatet vad jag hoppats på. Därför slet jag dom mest i kanterna med hjälp av något som såg ut som ett köksverktyg. Nitar fick jag med mig hem men har inte bestämt mig för om jag ska sätta dit dom eller inte!?

Så vad tycker ni? Såhär blev dom iallafall!

Hade jag hittat dessa jeans i butik så hade jag förmodligen aldrig köpt dom men eftersom jag har gjort dom själv så kan det ändå kännas lite kul att ha dom på sig. ;)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229