Tillbaka i Hua Hin

Innehåller affiliate-länkar

Den senaste veckan har vi haft kanonväder med strålande sol varje dag. Mickes mamma har åkt tillbaka till Sverige igen för att fira jul och nyår där. Själva blev vi tvungna att åka upp till Hua hin då en nära vän till Mickes pappa hastigt gick bort och det var begravning. Känns så overkligt när vi umgåtts med Zinto (som han hette) hela veckan innan och träffade honom dagen innan han somnade in. Man får sig en rejäl tankeställare och känner direkt hur tacksam man är över livet och det man har. Det är så lätt att fastna i vad man vill ha och inte reflektera över och uppskatta det man faktiskt har! Mickes pappa anordnade en fin avskedsfest på restaurangen till minne utav honom, där hans anhöriga samlades och tog ett sista förväl .

Bortsett från det så har vi haft det riktigt bra. Barnen älskar att bada och vi har besökt alla de olika poolerna i området flera gånger om. Caylie simmar så fint med sina puffar och får en otrolig flytförmåga med dom på sig. Linton trivs som fisken i vattnet med sin fena och man märker att hans självförtroende vuxit under resans gång. Man kan tydligt se på honom att han känner sig stor när lillasyrran får ha puffar på sig medan han själv kan ta sig fram med enbart fenan. ;)

När vi badar i havet måste Linton däremot både ha sina puffar och fenan. Även om vi är med honom så känns det tryggast så. Det har varit röd flagg från att vi kom ner men nu så blåser det inte längre på samma sätt och vi har haft möjlighet att kunna bada i havet varje dag med barnen.

Jag har sett flera familjer här nere som använder sig utav Linneashopens produkter, både deras flythjälpmedel och strandleksaker, vilket känns kul då vi själva är så nöjda.

Ska ni ut och resa så rekommenderar jag med glädje deras produkter!

Klicka på bilderna för att komma direkt till produkterna.

När vi är ute och reser så är ett stort intresse att upptäcka nya platser likväl som att se hur gamla favoritplatser utvecklats genom åren. Just nu har vi upptäckt att dom bygger ett stort område med lägenheter nere på stranden i Hua hin, som ska stå klart i mitten på juni 2020. Vi har självklart redan varit på visning! ;) WOW vilket ställe det kommer att bli när det blir klart! För tillfället finns bara två visningslägenheter, ett cafe/glassbar och en väldigt härlig uteplats där man kan relaxa i saccosäckar på stranden (vilket jag ska visa er), man blir bra sugen på att boka en lägenhet där.

Kika själva --> Verandaresidencehuahin.com

De senaste dagarna har Caylie legat sjuk i 40 graders feber och inte velat äta, vilket hon gjort med glädje här nere annars. Ni som känner oss vet att Caylie legat under på sin viktkurva och alltid ätit dåligt. Här nere däremot äter hon precis allt så att hon inte velat äta något har därför oroat oss. Igår var första dagen utan feber och det känns så skönt att hon mår bra igen. Igår gjorde vi därför ett besök på nattmarknaden i stan och fyndade lite småsaker och några julklappar till de äldre grabbarna där hemma. Ikväll ska vi återigen på marknad men denna gång blir det den berömda Cicada marknaden (som vi brukar besöka varje år vi reser) ni vet den marknaden där allt som finns att köpa är handgjort, vilket är lite kul.

Jag har föresten blivit vegetarian sedan vi kom ner hit...jag blev tipsad om att se en dokumentär om varför vi bland annat väljer att äta vissa djur men inte andra...något jag aldrig riktigt reflekterat över tidigare men helt plötsligt börjat fundera kring. Dokumentären fick mig iallafall att tänka till ordentligt och efter det har jag faktiskt inte ätit något kött alls! Jag mår jättebra utan och kommer absolut att fortsätta med vegetariskt även sen när jag kommer hem till Sverige igen.

KRAM PÅ ER!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229