En heldag på stan!

Alvin mådde dåligt i morse och bättre på eftermiddagen, så imorgon får han gå till skolan igen.Jag avbokade psykologen, men fick en ny tid redan nu på fredag. Melvin var också hemma idag. Vi åkte in till stan och mötte upp min mamma på Hötorget. Sen gick vi runt där bland alla stånd med kantareller, bär och blommor. 

Gud vad vi skrattade och hade oss hela dagen. Ungarna kan verkligen få en att känna sig ung på nytt. Haha!Jag åkte egentligen in till stan för att köpa en termos till Alvin som ska på utflykt med skolan imorgon och måste ha med sig varm dryck. Jag hittade en lagom stor på stadium som jag köpte. Efter någon timme inne i stan så gick vi och tog en fika. Kaffe med lussekatt.

Ungarna var så snälla och glada hela dagen. Inget tjafs och inget bråk. Alvin handlade 2 skjortor och ett par byxor för sitt presentkort på H&M som han fick när han fyllde år.Jag köpte med mig lite videung, glittrande vitt ris och hyasinter ifrån torget innan vi åkte hem.Det passade perfekt in bland mina konstgjorda amaryllis som redan innan dekorerade vardagsrumsbordet. Lite mer julstämning lixom. 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229