En lyckad midsommar i Västerås.

Vilken härlig midsommar vi fick!Så fort vi kom in i Västerås så försvann det dåliga vädret.Barnen skötte sig exemplariskt i bilen påväg upp, allihopa. Linton sov i och försig hela resan. När vi kom fram så tittade även solen fram och vi fick bra väder. Det blev lite mycket för Linton på en och samma gång när han vaknade och upptäckte att han befann sig på en ny  plats med en massa nya människor. Han blev lite ledsen för en stund, men det gick snabbt över som tur var.De andra barnen känner sig som hemma i Västerås och älskar att få åka dit.

Vi var väl framme runt två-tiden ungefär och klockan tre så åt vi sill-lunch tillsammans med mamma, pappa, Carola, Caroline, Daniel och hans föräldrar och självklart alla barnen. Daniel fyllde ju år så efter lunchen så firade vi honom med presenter.

Sen tog vi det lugnt ett tag och bara umgicks. Killarna var så duktiga med Carolines unge Alicia, dom tog hand om henne och lät henne vara med och leka. Dom turades om att gunga henne och Melvin lät henne sitta i sitt knä och kolla på film på hans padda. Man blir så stolt som mamma när ens barn är så gulliga och omtänksamma.
På kvällen satte vi igång grillen och grillade kyckling, fläskfilé, majskolvar, champinjoner och paprika som vi åt med en god fetaostsallad och färskpotatis.
Det blev varken någon midsommarstång eller krans i år tyvärr, men däremot så tog vi den årliga gruppbilden som har blivit lite utav en tradition för oss.

Efter att ha ätit glass med jordgubbar och grädde och Linton hade somnat, så tackade vi för oss och körde hem till Stockholm igen. (Vi körde ett nyktert midsommarfirande i år). Alvin och Melvin var inte i närheten av att vara de minsta sugna på att åka därifrån, så dom valde att stanna kvar och sova över där. Pappa ställer upp och tar med sig dom i bilen hem imorgon istället. Så kul för grabbarna att det gick att lösa på så sätt! Ännu roligare tycker dom nog att det är att få vara där utan oss föräldrar. Haha!
Hoppas ni andra har haft en trevlig midsommar och att ni inte heller hade regn. Nu säger jag godnatt för mig!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229