ett minst sagt myyyysigt nyår...haha


Tanken var att jag skulle sitta helt ensam hemma på nyår (vilket jag iof har gjort) fram tills NU!
Jag var inbjuden till Hedmans kompis Andreas på fest tillsammans med 16 andra personer ikväll,men jag känner att jag inte orkar åka dit,även om vi bor tio minuter ifrån varandra...
Istället har jag bestämt mig för att åka över till Bella och fira mitt nyår där.
Jag ska tillbringa denna kväll precis som jag är,osminkad,trött och i mjukiskläder!!
Vi ska dricka kaffe,snacka,mysa och bara göra helt tvärtimot vad vi är vana med att göra på nyårsafton! Haha!!
Tänkte till och med passa på att färga håret när jag ändå är där. Sen tänkte jag sova över!!
Bella är en så otroligt jordnära och gooo vän. Någon som alltid finns där för mig,alltid ställer upp och tar emot mig med öppna armar när jag som mest behöver det! Hon är en sån där vän som man alltid kan räkna med i alla lägen. Med andra ord EN RIKTIG TOPPEN-KOMPIS!! :D

Micho har haft fullt upp med att förbereda den stora nyårsfest som dom skulle ha ikväll,nere i Thailand!
Dom har fraktat stora isblock ner till Thailand som dom skulle bygga en isbar av. Coolt! Ska bli spännande att se bilderna sedan. Dom skulle tydligen vara 100-pers på festen,så han lär ju minst sagt ha ett betydligt roligare nyår än vad jag har. ;)
Han är så söt...han har pratat i flera dagar nu om att han vill boka om min och Alvins biljett till Thailand. Han vill att vi kommer ner dit nu på en gång. Han saknar mig! ;)
Jag är ju ledig i fyra dagar från onsdag å sen jobbar jag i fyra dagar för att sedan vara ledig i fyra dagar till innan jag åker,så därför har jag fullt upp på jobbet nu med att försöka byta bort dom där ynka dagarna jag jobbar,för då skulle jag kunna åka ner redan om 5 dagar!! Wiiiiiiieeee!!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229