Från stekande sol till blixtar och dunder...

Vi lämnade kvar barnen vid klipporna tillsammans med alla andra, så att dom kunde fortsätta att bada och fiska krabbor, medan jag och Micke passade på att gå ner till bryggan och kika i affärerna ett tag. Vi hittade massa fint! Jag köpte en ny sail racing-vindjacka i naturvit. Jätte snygg passform då den är figursydd.

Bäst av allt är att det var halva priset! Till Alvin hittade jag en hel dress (vindjacka med tillhörande byxor) för ynka 100kr. Den var nedsatt flera hundralappar. Mycket snyggare i verkligheten än på bilden.

Till Melvin hittade vi en jätte mjuk stickad tröja, som även den var nedsatt till 100kr.

Jag köpte även en stickad randig tröja till mig själv. (Eller rättare sagt så köpte Micke den till mig). Men den var dock inte lika billig.

Sen hittade jag en kortärmad tröja på rea med döskallemotiv.

Och ett mönstrat linne.

Micke hittade en snygg luvtröja.

När vi går runt där på bryggan så är det helt plötsligt som att hela himlen öppnar sig och ner öser regnet, samtidigt som det både börjar åska och blixtra?! Vad hände lixom?? Det är nog en av få gånger som jag verkligen uppskattat regnet och blåsten. För så varmt som det har varit dessa dagar. Det har varit tropisk värme. Men att då få en frisk fläkt på sig och en liten regnskur var helt fantastiskt! Vi och alla andra på bryggan smet genast in på varsin krog. Vi satte oss och inväntade Jonna och Kia för att ta något att dricka och skydda oss ifrån regnet.

På hemvägen fick jag användning för min nya jacka. Sen slutade regnet tvärt och nu är det varmt ute och blått på himlen igen. Vi blev bjudna på torsk med kokt potatis, dill, kokta morötter, riven pepparot och skivat smör, som Andreas hade stått och lagat medan vi andra varit borta. Tänk vilken kille, både passa allas barn och laga fin-middag. Nu ska vi spela kort! Imorgon åker vi hem till Stockholm igen.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229