Fredag!

Dagen började med att jag och Linton åkte och lämnade Alvin på skolan på morgonen medan Micke och Melvin tog sovmorgon.Vi var lite stressade så vi tog bussen.

Alvin ville till skolan idag, fast att han fick välja om han hellre ville vara hemma. Dom skulle nämligen bygga hus utav kikärtor och tandpetare på skolan och det ville Alvin inte missa.

Påvägen hem när jag och Linton står och väntar på bussen så kör helt plötsligt en bil på ett rådjur framför ögonen på mig...Rådjuret flög flera meter, men klarade sig och fortsatte chockat in på skolgården. Lika chockad vart tjejen i bilen. Hon stod helt skakig kvar mitt på vägen och fattade nog inte riktigt vad som precis hänt?! Det är väl inget man räknar med ska komma springandes mitt inne i stan?! 
Väl hemma sen så åt vi frukost och gjorde oss iordning för att åka till frissan med Micke. Påvägen ringer Maria och vill ta en fika, så hon kom också förbi på Annicas jobb.

När Micke var färdigklippt så gick vi och lunchade tillsammans med Annica. Jag var inte hungrig eftersom vi nyss ätit frukost, så jag tog en glass istället.Testade två (för mig) nya smaker. Marsipan och tiramisu. Inte så himla gott, men de gick ner ändå.

Sen åkte vi till skolan för att hämta hem Alvin.Han visade stolt upp sina byggnationer.
På kvällen var vi i Vasaparken med killarna och sparkade fotboll. Körsbärsblomningen var i full gång även där.
Vi upptäckte att uteserveringen i parken öppnat, så vi tog en öl där medan grabbarna lekte runt i parken. Riktigt mysigt!
Sen tog vi en promenad förbi Ica och köpte godis med ungarna och gick hem och hade fredagsmys med film.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229