Fredag och lördag

Igår var Micke ledig och vi bestämde oss därför för att göra ett besök på Ikea. Någon timme senare så hade vi lastat bilen så full med saker att det inte fanns någon chans att få hem grejerna om inte jag klämde in mig på förarplatsen och körde hem.
Utrymmet var minimalt och det kändes som att jag satt intryckt i rutan när jag körde. Men hem kom vi med allt vi hade shoppat. Vi köpte en ny säng till Alvin. En hög säng med garderobsförvaring på sidan och skrivbord under. Skrivbordet ska vi inte ha egentligen, men det gick inte att köpa sängen utan att den ingick. Däremot går den att ta bort utan att sängen blir ostadig.
Vi köpte även lite hyllor, kuddar och påslakan till Melvins rum. Plus lite småsaker som man alltid plockar på sig när man väl är där.
Eftersom sommaren snart är över så sålde dom ut utemöbler för en billig peng. Så vi slog till på en liten grupp med ett klaffbord och två stolar till balkongen.
Sen åkte vi ut till Huddinge igen för att hämta lite barnrumsinredning hos Bella, som vi hade beställt.

På kvällen sedan så var vi bortbjudna på grillfest i Hammarbysjöstad hos vår nyfunna engelska vän James, som vi lärde känna förra helgen då vi var på Pride. Jag tog även med mig Anna och hennes kompis Malou dit. På festen var det fullt av folk och alla var så trevliga. Jättegod mat och suverän stämning. Vi hade lille Linton med oss dit och alla turades om att underhålla honom. Vi hade så kul att vi inte var hemma igen förrän runt tre tiden på morgonen.
Idag har vi varit väldigt sega allihop och har därför tillbringat mestadels av dagen i sängen. Bortsätt från lite skruvande av barnmöbler och mathandling.
Som vanligt vill katten närvara på allt vi gör.
Kvällen avslutades med en sen middag ute på balkongen.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229