Fredagen den 7 november

Micke är ledig idag! Jag var uppe redan vid klockan sex i morse för att väcka Alvin och klä på och göra frukost till honom i lugn och ro, helt utan stress. Efter att jag gjort mig själv klar så väckte jag även Micke. Han hade kvällen innan lovat att köra mig till söderdoktorn. Jag hade ett läkarbesök inbokat där klockan 08.00 på morgonen. Först lämnade vi Alvin på fritids och sen tog vi bilen till söder, till min husläkare. Där fick jag direkt ett högkostnadskort tilldelat mig och efter det så fick jag träffa läkaren. Hon hade haft kontakt med min psykolog och jag behövde därför inte säga mer än att jag inte är bra än, men att det går framåt och att det har hjälpt med psykologen jag fått.Jag blev sjukskriven fram tills den 11 januari 2015. Det är i 2 månader!Läkaren sa även att jag inte bör gå tillbaka till jobbet innan förlossningen sen, men att jag får känna efter hur jag själv känner mig. Jag måste ringa jobbet och meddela dom hur det ligger till. Även fast jag fått höra av flera kolleger, att dom inte räknar med att jag kommer att komma tillbaka?! 

När vi var klara hos söderdoktorn så stannade vi till på Ica för att hämta ut paket och köpa lite frukost. Jag passade på att plocka med mig de två nya te-sorterna ifrån Lipton "Pear chocolate" och "Lemon Macaroon".Sen köpte jag upp mig på de nässpray dom hade kvar. (Får panik om jag inte har sånt hemma).
Idag ska vi bara ta det lugnt. Ligga i sängen och kolla på filmer och serier. Sen när vi ska hämta Alvin på skolan så ska vi passa på att prata lite med lärarna för att kolla möjligheterna att även sätta Melvin i samma skola. Ikväll sen så blir det poker med Patrik och grabbarna.
Ha en fin dag! 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229