Fullspäckad helg

Oj vad jag har haft fullt upp de senaste dagarna...I fredags hade jag Alvin hos mig för Patrik skulle iväg på firmafest. I lördags hade vi barnvakt för första gången åt Linton. Vi flög över mickes mamma Kia ifrån Helsingborg hit. Vi hade massa bonuspoäng på våra SAS-kort som vi passade på att utnyttja till detta. Själva var vi på Viktors releasefest för hans nya låtar. Tanken var att festen skulle hållas uppe på taket, men vädret var sämre än på länge och det bara regnade från morgon till kväll så den blev flyttad till hans lägenhet istället. Det bjöds på hembakade pizzor, bubbel, öl och vin. Vi hade tagit med en gammal vän ifrån mitt jobb som vi inte träffat på länge. Timmy heter han. Vi hade riktigt trevligt men avslutade kvällen tidigt. Även om jag vet att Kia är fantastisk med barn så vill man hem så fort som möjligt ändå till sin lille guldklimp där hemma. Allt hade gått jättebra och Linton hade varit så snäll och dom hade båda somnat redan vid åttatiden. När vi kom hem så lyfte jag över honom ifrån spjälsängen till min egen säng utan att han vaknade. Han sov ostört där fram till klockan blev sju på morgonen. Nu för tiden vaknar han aldrig på nätterna för mat, utan han äter sitt första mål för dagen runt sju varje morgon. Idag var det upp tidigt och slänga i mig frukost, klä på mig och åka iväg till Maximteatern på Östermalm för att gå på Alvins dansshow. Alvins pappa, farmor, hennes man och min mamma var också med och såg Alvin uppträda. Så gulligt med alla små barn som dansade. 

Det vart så stressigt på morgonen att jag glömde systemkameran hemma så bildkvalitén är inte den bästa. Lilla showen hette det och sträckte sig från åldrarna 5-13 år. På plats fanns även en stand up komiker och Isa Tengblad från Melodifestivalen med låten "Don't stop" och uppträdde. 

Efter att showen var slut så var det bara till att stressa hem för att möta upp mickes syster och hennes man som var i Stockholm på besök och väntade på mig. Det fick bli en snabbfika, visning utav lägenheten och pussande på Linton innan dom var tvugna att åka vidare till Arlanda och flyga hem igen.(Kias flyg gick medan jag var på dansen så det vart ett hastigt "hejdå" även där)Vi fick några fina inflyttningspresenter innan dom åkte och Linton fick lite nya kläder.

Två nya kökshanddukar, en krok i form av en trollslända och en krona i porslin. 
När Micke kom hem så var vi så sugna på sushi så vi köpte med oss det och gick och satte oss i solen i Vasaparken. Jättemysigt med lite kvällspicknick och lille Linton fick känna på gräs för första gången i sitt liv. 
Så spännande och så kul tyckte han att det var.

När vi kom hem så badade vi Linton och nattade han. Själva har vi också gått och lagt oss och ligger och tittar på dokumentären "fångade av scientologin" på SVT play. Sjuk sekt de där!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229