Girls night on

Vilken rolig kväll vi hade igår! Vi möttes upp på Grappa vid sextiden. Jag, Tina, Tessan, Malou och Anna. Tina och hennes väninna Therese hade bokat bord där, för att äta. Vi andra tog några drinkar undertiden. Det fanns en drink som hette "Granny Smith" som var så himla fräsch och god, med färska äpplen i. Love it!
Vid tiotiden så tog vi en taxi vidare till hotellet på Linnégatan. Där var det packat med folk. Undervåningen brukar öppna vid tio, men igår hölls en bröllopsfest där, så vi fick inte gå ner förrän vid elva. Vi fick genast plats vid den stora runda soffgruppen, vilket var super!

Sen var det fullt ös resten av kvällen med drinkar, shots och dans, tills dom stängde!
Brudarna i sitt esse!
Tequila och drinkar!
Jag tig det faktiskt lugnt och åkte hem innan stängning. Fick en så schysst taxichaffis (kurir) hem sen också. Han var yngre än mig och väldigt pratglad. Han stannade tillochmed taxametern efter halva vägen?! Utan att jag ens nämnt något om det. Haha! Jätte snällt, så resan blev inte dyr direkt! När jag väl kom hem så tog jag två resorb och gick och la mig. Jag mår jätte bra idag, inte bakis alls! Skönt som bara den, för vi ska på släktkalas strax. Både min farmor och min yngsta kusin fyller år. Sen har jag ju faktiskt inte hunnit fira min kusin Mathias tjej ännu heller, och hon kommer idag, så då firar vi henne med! Micke har en kille som ska komma och kolla på vår vita Audi nu, när som helst...vi har nämligen lagt ut båda våra bilar på blocket. Vi har hittat en pippigul Porsche som vi är grymt sugna på. Så vi får se om någon nappar på någon utav våra bilar. Ha en bra dag!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229