Grattis Messi 2 år idag!

En kaffe i solen är jag värd efter allt målande av bröstpanel i hallen imorse. Jäklar vad bra det blir! Allt slit känns så värt mödan nu när man börjar se ett resultat. De röda väggarna är snart ett minne blott och istället möts man utav en vit ljus och fräsch hall med snygga detaljer. 

I mitten kommer den fina medaljongtapeten att sitta för att bryta av de vita. En snygg övergång till den beiga färgen ovan (som knappt syns på bild, men som finns där uppe vid taket).Det här blir bättre än vad jag hade förväntat mig. Så kul när det blir så!
Klockan två idag ska vi träffa läkaren. Linton ska på 1,5 månaders kontroll på BVC och då ingår ett läkarbesök tydligen?! Jag kommer börja gråta om han måste ta någon spruta. Stackars liten. Man blir så blödig när man nyss fått barn. Väga och mäta honom ska vi också göra såklart och det ska bli spännande att se hur mycket han har växt den här gången?!Alvins skola och fritids är stängt idag så han är hemma med oss. Idag är det förresten katten Messis födelsedag. 2 år blir han, så vi får passa på att skämma bort honom lite extra idag, med god mat eller nåt. Hihi! 

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229