Halloj!!

Vi åkte till Sunny Beach tillslut och tog in på samma hotell som Andreas, hans flickvän Emma och hennes väninna Caroline bodde på. Ett helt fantastiskt hotell precis vid havet med egen strand. Lyxigt! Vi valde att istället för att hyra bil, ta en taxi till Sunny Beach, vilket tog ungefär två timmar. Helt okej!

Andreas och Emma var så glada över att se oss och barnen och vi fick dessutom rummen bredvid varandra, så det kunde inte ha blivit bättre! Vi kände direkt att vi älskade vår nya vistelse. Allt var bra i jämförelse med vart vi tidigare hade bott. Vädret var fantastiskt varmt och skönt. Vi mätte (varmaste dagen) till 46 grader i solen. ☀️

Vi hängde hela dagarna på stranden och ägnade kvällarna till att sitta på balkongen, ta en drink tillsammans och bara sitta och snacka innan vi tillsist gick ut och åt allihopa på någon mysig restaurang. Barnen (och vi vuxna) har åkt karuseller och shoppat. Vi har haft det så himla mysigt! Här kommer ett snabbt litet bildregn för strax ska vi hoppa på flygbussen för att åka hem till Sverige igen.

Andreas och Emma.
Hörs när vi kommit hem, så kan jag berätta lite mer om vad som var bra/dåligt med Bulgarien. Puss och kram

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229