Hur mår Alvin idag...

Faktiskt lite lite bättre!
Han hostar mer (pga medicinen) men han är inte lika rosslig i halsen när han andas. Det måste väl ändå vara ett steg i rätt riktning?!
Natten var en kopia utav föregående natt, alltså vaken till och från med andningsbesvär och hög feber. Flera gånger vaknade jag av att han snackade i sömnen om de mest osammanhängande saker. Det beror nog på den höga febern?!
Men nu på dagen tycker jag ändå att det verkar vara lite bättre än igår. Han är fortfarande trött och hängig och har besvär med hosta, men å andra sidan så tar han det jätte lugnt och varierar mellan att vila och sitta i soffan och spela "minecraft" på mobilen.
Eftersom läkaren sa att Alvin måste ta det lugnt så skickade jag därför med Melvin med Micke på jobb idag. Det blir lugnast så för Alvin.
Själv är jag väldigt trött eftersom jag inte sovit så mkt i natt och inget under dagen heller. Men jag tänkte ägna min sista energi till att plocka iordning lite här hemma. Ta hand om alla barnens kläder som ligger slängda överallt i lägenhet och sen förbereda middagen tills Micke och Melvin kommer hem igen. Det får bli en rätt sen middag idag eftersom dom inte skulle komma hem förrän runt sju ikväll.
Micke är fullbokad med reklamjobb nu för tiden. Jag har varit bortskämd med att han alltid kan ställa upp och vara hemma med Alvin då han blir sjuk, men nu när han jobbar så mkt så blir det jag som får ta hand om det istället, vilket jag inte är van vid.
Hoppas för Alvins skull att han blir frisk snart så han kan få vara ute och leka med sina dagiskompisar.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229