Hur ska jag göra?

Vissa dagar orkar jag inte göra någonting på dagarna, mer än att ligga kvar i sängen och prata med Linton och höra honom svara tillbaka. Han kan ligga långa stunder och gurgla fram olika läten som jag sedan härmar. Det tycker han är så roligt att det då och då kommer ett högt tjut utav skratt ifrån honom, vilket är så himla gulligt!Jag lyckas ofta få dessa stunder dokumenterat på film och det är kul att kunna gå tillbaka och följa hans utveckling och små framsteg varje månad. Han är så fruktansvärt söt!

När det gäller utmaningen så kör jag mina 100 knäböj direkt på morgonen när jag vaknar. Det känns på något sett skönt att få det gjort så fort som möjligt. Men jäklar vilken träningsvärk jag fått redan. Jag har fått med Micke på det här med, men han kör armhävningar istället. Jag beställde faktiskt en gymboll igår. Tänkte att det kunde vara en bra start på min träning, eftersom man inte bör träna allt för hårt så här i början efter förlossningen.Det blev även en ny bikini som en liten morot.

Nu har vi ju råd att åka till USA i sommar, men då känner jag mig helt plötsligt så himla osäker på hur jag vill göra...Micke vill boka resa nu på en gång och åka redan nu i mitten av maj och vara borta en månad. Jag känner mig lite orolig för Linton eftersom han bara är 3 månader isåntfall. Tänker på hur stor risken är för att han ska bli sjuk då smittrisken är rätt hög på planet.Sen är jag så himla rädd för att få panikångest under flygresan.Resan hem ifrån Vegas var rena mardrömmen. I 14 timmar (har jag för mig) så kämpade jag mig igenom paniken på planet. Jag kunde inte sitta ner på min plats för att jag fick klaustrofobi, och jag kunde inte sova fast att jag var så trött att jag trodde jag skulle svimma. Istället gick jag runt helt ensam, fram och tillbaka i det nedsläckta planet medan alla andra låg och sov. Om ni mins så berättade jag förut att det var just på natten som paniken alltid bröt ut.Jag är verkligen livrädd för att det ska hända igen!Men samtidigt vill jag ju såååå gärna åka. Funderar på att kanske vänta till september? Då har Linton hunnit bli 6 månader och fått de flesta sprutor också. Jag ska fundera en stund till.

Gillar

Kommentarer

Mjau
Mjau,
Köpa, köpa, köpa.. Prylar, det ser bra utåt! Nya bilar, "glömma bort" flera tusen.. Kom ner på jorden människa
None
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229