Indiskt till middag, kal katt och kli på ryggen...

Micke kom hem ifrån jobbet runt fyratiden idag. Med sig hade han Melvin. Gissa om Alvin blev glad! Bilen var dessutom nytvättad och hade fått vinterdäck. Jag hade städat upp hela lägenheten efter gårdagens spel/festkväll, så hemmet var på topp också. Vi gick och åt middag på en indisk restaurang i närheten med killarna. Det uppskattades.

Efter det så kom Patrik förbi med Alvins skolväska och lite kläder inför den kommande skolveckan.Sen satte vi igång med att raka katten!Är så glad över att vi köpte den där jätte dyra trimmen till katten. Nu kan vi raka bort tovorna direkt när dom dyker upp, så slipper lille Messi gå runt och ha ont.Denna gång tog vi bara magen och sen fick han en lejonsvans. Det fick räcka för den här gången.
Barnen är badade och nerbäddade i sina sängar, och nu tänkte även jag börja koppla av. Micke har redan gått och lagt sig, för att kolla formel 1.Han ska nog få klia mig på ryggen! Jag brukar alltid passa på att fråga honom om han kan göra det, så fort han har något program som HAN verkligen vill se...han säger aldrig NEJ då!
Perfekt!! Hihi!
Kram på er!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229