Jag får inte tiden att räcka till...

Tänkte passa på att berätta lite om vad jag har haft för mig dom närmsta dagarna som har gått,då jag varit så dålig på att uppdatera bloggen.
Förutom att jag har jobbat som en dåre så har jag försökt få till ett schema som ska funka för så väl vardagssysslor som dagis lämning och hämtning,samt träning. Det är inte det lättaste vill jag lova då tiden inte riktigt räcker till,men det går frammåt.

I går var jag ledig (som varje fredag) så jag passade då på att storstäda hela hemmet för att sedan ha en lugn hemmakväll med bara Alvin. Patrik skulle ut på krogen och fira en polare som fyllde år så jag hade "fixat" Toystory 3 och tänkte laga en god middag till mig och sonen då Annica ringer och vill komma över. Trevligt såklart,så vi bestämde att vi skulle laga tacos ihop och kolla på filmen...då ringer även Sussie som också hade sin kille ute på krogen,så hon kom också över med sin son.
Vi hade en jätte trevlig kväll tillsammans med mycket tjejsnack och planering inför min och Sussies kommande Halloween-fest som vi ska ha i slutet av oktober. Runt tre tiden så åkte vi in till stan för att hämta hem våra killar. (stackars Alvin och William som fick bli väckta för att följa med) Det blev inte mycket till sömn inatt,eftersom Alvin vaknade tidigt och fick upp oss på samma gång. Trots sömnbrist så har vi orkat med en tripp till lekvegas med Alvin och dessutom köpt ett nytt köksbord med stolar som vi har möblerat köket med.
Det var ett vitt runt bord med vita stolar till,blev verkligen hur bra som helst.
På kvällen har vi haft Bella,Martin och lilla Ella över på en fika. Efter att Alvin och Ella röjt hela lägenheten så är mina timmar av städning i fredag som bortblåsta...nu är det lika stökigt igen.

Nu blir det filmkväll så Go natt.<
  • Vardag

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229