Jag ska "aldrig" mer dricka en droppe!!

Så brukar det ju ofta låta, dagen efter en fest eller utgång...men jag funderar starkt på att sluta dricka över huvud taget!
Vi bjöd över Lina, Stefan och Anna (Linas kusin) igår på en spontan-middag. (Jag hade mjukisbyxor och luvtröja, Micke hade arbetskläder och ingen av oss hade gjort iordning varken oss eller hemmet) Vi stod för maten och dom tog med sig drickat...Micke lagade en jätte god fläskfilé med smörstekta och vitlöksmarinerade champinjoner. Till det så hade han gjort en god grekisk sallad och hemmagjord sås. Fantastiskt gott!

Under maten så drack jag två öl (4,6%) och efter maten ett litet glas vitt vin...Det är inte speciellt mycket!?Men idag mår jag så jävulskt dåligt!?Jag känner mig på gränsen till spritförgiftad!Jag har en enorm huvudvärk, är helt skakig i hela kroppen och har kräkts flertalet gånger??Hur är det möjligt? Visst att jag kan vara bakis många gånger, men då efter en helkväll med betydligt större alkoholintag. Men det här är ju helt galet!??Ska det vara såhär så känns det så ovärt att ens dricka till maten. Då avstår jag hellre helt och hållet!

Jag börjar fundera på om det kan bero på min viktnedgång?Min kropp kanske helt enkelt inte klarar av alkohol längre?Jag vägde mig imorse och konstaterar att jag kommit ner från 52,9 kg till 46.7 kg, på mindre än en månad!Nu får jag inte gå ner mer i vikt, nu finns det inte så mycket kvar av min kropp att ta av. Nu måste jag börja bygga muskler.
Ikväll har min vän Tina tjejmiddag. Hon fyller år och har bjudit hem alla tjejer till sig på tacos.Det ska bli jätte trevligt, men jag skippar alkoholen ikväll och tar bilen dit. Man kan ha kul ändå!
Imorgon ska vi ha discokalas här hemma för Melvin som fyllde år när han var i Mexico. Massvis av barn kommer och morgondagen kommer att gå åt till alla förberedelser, så det är till att gå upp tidigt imorgon som gäller. 
XOXO

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229