Jäkla ångest...

Jag börjar känna mig orolig för att panikångesten är på väg tillbaka igen...De senaste två nätterna har jag inte lyckats få någon sömn alls och jag känner på mig att även denna natt kommer att bli riktigt jobbig. Det lixom kryper i kroppen på mig redan nu. Andningen känns tung och ansträngd och hela jag känner mig väldigt rastlös inombords. Det finns absolut ingenting som jag avskyr så mycket som ångest. Den tar över och styr mitt liv medan jag inte lyckas göra annat än att dras med. Usch!
Jag var hos läkaren imorse på MVC och vi diskuterade lite angående att jag får ont i magen vid ansträngning. Hon trodde inte att det var njursten utan foglossning. Jag hade aldrig det med Alvin, så jag vet ju inte hur det ska kännas?! Men hon tyckte iallafall att jag skulle börja gå hos en sjukgymnast för att minska risken för att det ska bli kraftigare. Så jag fick ett nummer till en sjukgymnast på Sabbatsberg. Det känns som att jag snart är uppe i en heltid med allt som jag måste gå behandlingar för nu, för att må bra! Psykolog 1-2 gånger i veckan, läkarbesök, barnmorskan, sjukgymnast för djupandning och nu sjukgymnast för foglossning. Dessutom så tjatar MVC läkaren VARJE gång jag varit där, om att jag MÅSTE börja gå på gymmet minst 2 gånger i veckan?! Herregud! Hade det inte varit för att jag har så svårt med sömnen så hade jag lätt gått och jobbat istället. Där får jag ju både motion och styrketräning under ett vanligt arbetspass. Hela grejen med varför jag inte jobbar är ju för att jag inte sover på nätterna, vilket resulterar i att jag är så slut på dagarna att jag inte orkar så mycket. Hur ska man då orka stressa iväg på allt det där? Sjukskriven är jag ju för att varva ner, få bort all stress och kunna koppla av. Panikångest är ett annat ord för att ha "gått in i väggen"!Jag ska träffa min husläkare denna vecka också. Det är mycket nu.
På tal om något annat så följde jag med Micke till jobbet i morse. Jag pallar inte sitta ensam i lägenheten mer. Jag blir alldeles för rastlös när jag ändå inte lyckas vila på dagen. Jag bokade in en snabbfika med Maria på bilfirman (var evigheter sen vi sågs). Sen åkte jag in till stan för att hämta Alvin på skolan. På vägen tillbaka så stannade vi till i Farsta C för att fördriva tiden fram tills klockan skulle bli 18.00 och vi måste hämta Micke på firman (vi har ju bara en bil numera). I Farsta så kikade jag och Alvin lite på julklappar och Alvins intresse var ju helt klart riktat till butiken med tv-spel. Jag tror jag redan har bestämt mig för vad jag ska köpa till honom i julklapp. Jag passade på att uppdatera min sminkväska lite också med ny foundation, puder, borstar och en concealer. Allt från MAKE UP STORE.

Imorgon ska jag upp tidigt igen (om jag ens lyckas gå och lägga mig ikväll)?! Och först lämna Alvin på skolan och sedan följa med Micke ut till Haninge för att få tillgång till bilen. Sen ska jag besöka Bella i Tyresö.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229