Jun. 24, 2013

Mitt sovtåg började redan för två timmar sedan och hade det inte varit för att Micke kommit hem så sent så hade jag redan somnat nu...
Jag blev väckt hela natten av att barnen låg och pratade och vägrade sova, trots flera timmars tjatande på dom. När jag väl tillslut somnade så vaknade jag lika snabbt av att Melvin kommer in i sovrummet storgråtandes och klagar på att han har sådan värk i benen (växtvärk). Vi sätter på han strumpor och ger honom en Ipren innan han tillslut somnar om, vilket jag efter ett tag också gör. Då ringer klockan (04.10) och jag ska upp och jobba...
Hela dagen på jobbet har rullat på utan trötthet, men nu när jag kom hem så känner jag mig helt färdig i kroppen. Den skriker efter sömn!

Ligger och funderar på den kommande semestern som just sprack. Micke blir tvungen att jobba heltid plus varje lördag hela sommaren, vilket kommer innebära att vi inte kommer ha så speciellt mkt tid för eller med varandra denna sommar... Känns jätte tråkigt att som i mitt fall, jobba ett helt år och när man äntligen får semester så ska killen börja jobba (han som alltid annars är så mkt ledig). Ähhhh känns surt.
Då kan vi inte heller åka någonstans med barnen på semestern. Micke åker ju till jobbet vid åtta och är inte hemma igen förrän tolv timmar senare, alltså Åtta på kvällen och då är ju dagen redan slut.

Nä nu känner jag mig bara mer å mer deppig ju mer jag tänker på det, så nu säger jag gonatt!

Puss å kram

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229