Lite uppdatering!

Igår åkte Kia hem till Helsingborg igen, efter att ha lämnat Alvin på skolan och ätit frukost med mig. Det känns lite konstigt och tomt utan henne här hemma...hon är så snäll och gullig och jag hade gärna haft henne här en längre tid. Hon är kul att umgås med och lätt att prata med. Någon timme efter att Kia åkt så träffade jag Anna.Hon kom hem till mig å kikade på lägenheten och på Linton. Vi drack kaffe och Linton fick presenter. En fyll-i-bok, vilket kan vara det enda han faktiskt inte redan hade!

Eftersom det var så bra väder, varmt och soligt, så tog vi en promenad på stan och käkade lunch på jensens Böfhus. Runt tre-tiden så tog jag en promenad för att hämta Alvin på skolan och påvägen hem så var det som att hela himlen öppnade sig och stora hagelkulor föll som små stenar över oss. Så vi skyndade till närmsta buss, men den var mer än proppfull så vi fick snällt stå och vänta på nästa (3 minuter). Den fick vi plats på å vi var strax därefter hemma i värmen igen.
När Micke kom hem så åt vi middag och sedan badade och nattade vi Linton och Alvin. Efter det gick även vi och la oss.Jag somnade som en stock med både smink och kläder på mig och vaknade inte ens när Linton vaknade, så Micke fick ta hand om honom hela natten.
Idag har jag vaknat riktigt utvilad! Alvin fick vara hemma från skolan för att min pappa kom på besök. Vi har fikat och pratat om livet.Hade önskat att vi sågs oftare, men det finns alldeles för lite tid (inte för min del då, men pappa jobbar mycket).Men det var jättetrevligt att han kom förbi!
Med posten kom ett nytt Michael kors mobilskal...Jag var så kär i de jag hade så jag passade på att köpa ett till. Denna gång fick det bli ett brunt med guldkant. 
Så var det med det!Nu ska jag gå och göra mig iordning och sedan gå och lägga mig, innan jag blir så trött att jag somnar med kläder och smink på, inatt igen!
Godnatt!!

Gillar

Kommentarer

JUNITJEJ
JUNITJEJ,
Vilket snyggt mobilskal! Varifrån har du beställt det?
www.junitjejen.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229