Loppis i Gladsax och tidigare hemfärd...

Vi kände för en lugn kväll igår och höll oss till enbart påskmust och te och gick å la oss ganska tidigt, efter att ha spelat ytterligare en pokerturnering.Denna gång var det Micke som slutade som segrare, vilket även gynnar mig såklart. Vi edwallare är riktigt duktiga på det här! Det är alltid kul med lite extra klirr i kassan. ✌️När alla hade gått och lagt sig så städade jag och Micke undan på nedervåningen så att alla skulle få vakna upp till ett fräscht hem, sen gick även vi och la oss.Imorse vaknade vi sist utav alla (vid åtta). Jag kan inte förstå hur alla kan vara så morgonpigga? Själv är vi så trötta men går upp tillslut ändå.Vi bestämde oss för att åka hem idag istället för imorgon. Vi tänker som så att det vore skönt att få klart i hemmet när vi ändå är lediga och har tiden till att fixa de vi inte hinner på vardagarna, då Micke jobbar. Så hur härligt det än är att vara här så kommer det kännas så skönt när hemmet väl blir klart sen!Efter att ha städat upp efter oss, packat ihop våra saker och tagit avsked utav resten av gänget, så satte vi oss i bilen påväg hemåt. På vägen stannade vi till i Gladsax för att gå på loppis.
Herregud vad mycket fint det fanns!!!Det gick absolut inte att hålla i plånboken över huvud taget när vi var där. Förutom massa småpynt så kom vi därifrån med tre stora möblemang.

Ett stort fint klädskåp i samma härliga gröna ton som våra väggar i sovrummet.
En lång och hög skänk i nästan samma gröna nyans med så fina detaljer.
Och ytterligare ett skåp med fina detaljer. Men vitt-grått och lite lägre. Jag kunde bara inte låta bli, eftersom jag vet vilka skyhöga summor dom tar för liknande möbler uppe i Stockholm.Vi har verkligen fyndat!!

Dom som hade loppisbutiken hade en dotter som bor i Stockholm så hemkörning blev inget problem.

Asså dessa söta lejon! Jag vet knappt vart jag ska ha allt, jag bara köper det för att jag tycker det är så fint!Funderar på att placera dom i vardagsrumsfönstret?!Det är så stort och brett ändå så jag har inga andra planer på vad jag annars skulle ha där.
Vi åkte även förbi en betydligt mindre loppis också på vägen därifrån, där vi hittade ytterligare lite småsaker på. 
Där hade dom två söta hundar, varav en var en liten valp som bara var några veckor gammal. Nu är bilen fullproppad med saker och benutrymme existerar inte längre. Men det är det värt! Både Alvin och Linton sover där bak i bilen. Nu åker vi hemåt! 

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229