Lördag 24 januari

Micke är på väg hem ifrån jobbet och jag har knappt hunnit märkt av att han har varit borta. Jag gick precis upp efter att ha sovit hela dagen. Tänk vad lyxigt! Jag passar på medan jag kan för när bebisen sen kommer så blir det ju inte mycket till sömn om nätterna.

Jag var i stan här om dagen med mamma och köpte den där mässingboxen som jag visade er att jag ville ha ifrån lagerhaus.Har tänkt att kanske ha den i nya hallen och fylla den med barnens vantar och mössor?!När vi gick runt i stan så passade vi självklart på att fika och kika på heminredning. Då köpte jag även nya tekoppar i samma serie som jag redan har sedan tidigare. Dom med fjärilar på. Men denna gång med ett annat mönster i turkost. Jag älskar dom! Tycker att dom är så läckra.
Indiska är dom köpta på och finns i flera olika färger och motiv.
Idag känner jag verkligen för att hitta på något. Jag går ju bara runt här hemma ensam hela dagarna, så lite socialt umgänge skulle verkligen behövas. Men alla är ju så uppbokade och sen förstår jag absolut att jag kanske för närvarande inte är det roligaste sällskapet då jag är höggravid. Men men...vi får se vad det blir av den här kvällen.
Nu kom iallafall Micke hem med pizza!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229