Lördag och bröllop!

Startade även denna morgon med 100-situps, kaffe och en tonfisksallad. Idag ska vi på bröllop! Eller rättare sagt bröllopsfest. Andreas och Emma gifter sig idag i stadshuset och festen hålls i deras nyinköpta lägenhet. Vi ska till och med ha barnvakt ikväll. Världens bästa Patrik ska vakta lille Linton medan vi är där. Jag har verkligen världens bästa expojkvän! Vi ställer alltid upp för varandra. Så tycker jag alla borde ha det, men tyvärr funkar det ju sällan så. Men jag är lyckligt lottad iallafall.

Igår var jag och Micke på en kollektionsutförsäljning av märkeskläder på Östermalm. Det fanns massa fint. Speciellt bikinis och underkläder, men tyvärr inte i min storlek.
Men det var väl kanske lika bra det för vi behöver hålla i pengarna lite nu innan USA resan.På tal om resan till USA, så bokade vi faktiskt i morse, boende i en stor kanalvilla med egen pool. Tror vi tog 8 dagar i det och det ligger i Jupiter precis i närheten av familjen Parnevik. Så fint område!Vi tror att det blir väldigt bra för Linton att starta sin semester i ett hus i ett lugnt område där vi kan leva lite som hemma. Åka iväg på dagsutflykter men annars vara hemma och grilla och njuta av lugnet. Så får vi känna av lite hur det är att resa med en så liten bebis till värmen. 
Igår när vi var på en utav våra närmaste restauranger där vi bor, så har dom en spegelvägg på ena väggen där vi satt. När Linton fick se sig själv i spegeln så börjar han tjuta av lycka. Höga tjut så att trumhinnorna nästan sprack. Det var så uppenbart hur glad han blev så att alla på restaurangen började skratta. Lilla pyret! 

Nu har jag precis smetat in mig med brun-utan-sol och hoppas på att den ska hinna värka tills ikväll?! Hade tänkt att göra det innan jag gick och la mig igår, men ville inte riskera att färgen skulle kladda ner de nytvättade påslakanen. Nästa fråga blir: -VAD SKA VI GE I BRÖLLOPSPRESENT? Dom önskar sig pengar och det finns ju inget tråkigare än att ge bort pengar i present, så måste hitta på något roligt av det. Dax att sätta fart! 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229