Lördagens julfest

I lördags så var vi bjudna på Stockholmsbilgrupps årliga julfest som hölls ute på Utö. I år var även vi tjejer/fruar medbjudna vilket var väldigt trevligt! Vi samlades vid tretiden ute på Årsta brygga för att tillsammans ta båten över. På båten bjöds det på förfriskningar i form av öl och vin till hela gänget. Jag och Lina som båda är gravida, festade istället till det med lite alkoholfri glögg och lussekatt. Väl framme på Utö så gick vi runt och kikade bland deras julmarknad. Alla mysiga små röda bodar får en verkligen att känna julstämning trots att det fortfarande ännu inte kommit någon snö på marken.

Vi var tio stycken som deltog på julfesten, varav två personer var helt nya för mig. Stämningen var så himla trevlig och alla trivdes så bra i varandras sällskap. Ett riktigt kul gäng!

Utö har nog utan tvekan det bästa julbord jag någonsin ätit! En helt ekologisk buffé med 194 olika rätter. Dekorativt upplagt och super fräscht! Jag kan verkligen rekommendera det!
Man vill ju verkligen smaka på precis allt men äter sig som vanligt mätt redan under sillbordet... Jag kom aldrig så långt att jag fick i mig någon varm mat i år. Det kallskurna fyllde upp hela min mage. Så typiskt! Jag och Lina lyxade till det med en varsin alkoholfri öl till maten. (Det är otroligt nog faktiskt den första under hela graviditeten) och gissa om den smakade bra! Det kändes lite busigt och förbjudet på något sätt?! Haha! Trots att jag och Lina var dom enda som inte var onyktra så kändes det helt klart som att vi var mest berusade av dom alla! Det måste bero på den enorma energi som Lina alltid utstrålar. Man kan inte annat än dras med i hennes livliga fantasi och skratt. ❤️

Julfesten avslutades med att Stefan (företagets chef) beställt en limo hem fylld med champagne till alla. Detta var helt klart årets roligaste fest och den kommer jag att kunna leva länge på. Detta var precis vad jag behövde!!
  • Vardag

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229