Lunch med Anna, hemleverans och sängbygge

Nu kan vi nästan urskilja de olika kroppsdelarna som då och då sticker upp ur gravidmagen. Det är både mysigt och lite obehagligt på samma gång. Väldigt blandad känsla. Men så länge jag känner av honom så känner jag mig lugn. Då vet jag att han mår bra där inne.
Under dagen idag har jag träffat Anna över en lunch inne i city. Vi tog en sväng förbi gallerian för att kika på den nya och dessutom Stockholms första Victoria's secret butik. Lite trist då det alltid bara säljs dofter och trosor och aldrig några Bh:ar i deras butiker. Tackar vet jag USA, dom har precis allt!! Det blev ingen shopping alls idag.Däremot så plingade det på dörren ikväll vid halv sju. Det var lillebrors sängleverans som kom hemlevererad. Jätte smidigt och helt gratis! Så ikväll efter att barnen hade somnat så satte vi igång och skruvade ihop den.
Någon som mer än gärna ville vara med under hela processen var självklart Messi, som undrade vad vi höll på med.

Jag är inge vidare på att skruva möbler. Jag har inte tålamodet till sånt...Tur för mig som har Micke som till och med har jobbat som möbelmonterare i sina unga dar.

Vi fick ju ihop det tillslut iallafall. Hela baby-temat går lite i svar och vitt för tillfället. Men jag inväntar fler paket som är påväg med posten, så lite andra färger kommer det att bli ändå.
Nu måste jag bara börja rensa garderoberna här hemma så att jag får plats med bebissängen i sovrummet. Det krävs att jag offrar en hel byrå för att sängen ska få plats. Men det ska såklart gå bra!
Kram och godnatt! ❤️

Gillar

Kommentarer

JUNITJEJ,
Vilken söt säng!
www.junitjejen.se
JUNITJEJ
IP: 82.99.3.229