Mammagrupp, tandläkaren och träning...

Idag var det träff med mammagruppen ute i Vasaparken. Alla dök upp!Det är ett trevligt tjejgäng. Känns kul att få lära känna lite folk i området, som dessutom befinner sig på samma ställe i livet som jag själv. Vi satt och snackade och bytte erfarenheter med varandra i flera timmar innan vi tillslut skiljdes åt.Jag promenerade vidare till Alvins skola för att hämta hem honom. Sen spelade vi tv-spel tillsammans enda till Micke och Melvin kom hem.

Igår var jag hos tandläkaren och förlängde en utav mina sidotänder (dom bredvid framtänderna). Tanken var att jag skulle förlänga båda men det tog lite längre tid än vad min tandläkare hade räknat med. Resultatet blev väldigt bra! Men jag väntar med att visa er tills jag fått båda tänderna fixade. Då ska ni få se både för och efterbilder.
Imorgon på förmiddagen så har jag fått en ny tid till tandläkaren så då blir den andra tanden också klar! Jag och mamma ska faktiskt gå dit tillsammans. Jag har fått henne att byta till min tandläkare för att jag är så nöjd med honom, så imorgon bokade dom in oss båda två samtidigt. Perfekt för då får jag ju lite barnvakt åt Linton samtidigt också.  

Fick föresten hem detta träningsredskap med posten här om dan. Jag beställde det för säkert snart en månad sedan på Let's deal. Den är främst till Micke, men jag kommer självklart oxå utnyttja den som mycket jag kan. För tillfället så orkar jag inte göra en enda övning på den?! Känns helt sjukt att armarna inte orkar lyfta upp min egen kropp ens ETT ynka litet lyft...?! Men så är det väl kanske efter en graviditet, att alla muskler har vilat så pass länge att man får börja om från början igen. Jag längtar tills jag får börja göra mina situps igen. Dom brukade jag ägna mig åt varje kväll innan jag gick och la mig. Minst 100 åt gången. Det saknar jag!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229