Mammavecka!

Bröllopsfesten i lördags var mycket trevlig! Jag var nere på Hötorget och köpte en bukett med blommor och växlade pengar för att kunna vika blommor av sedlarna.Det fick bli bröllopspresenten, eftersom att dom önskade sig just pengar till den kommande bröllopsresan.

Ett vackert bröllopspar som hade vädret med sig under hela dagen.

Festen hölls i deras nyinköpta lägenhet. Det var massvis av folk och det bjöds på plockmat och dricka. Vi höll igång till klockan blev elva på kvällen. Då kom Patrik och hämtade oss och allt hade gått jättebra med Linton. Men herregud vad jag mådde dåligt dagen efter?! Trots att jag bara drack 3-4 öl så var det mer än vad min kropp numera är van vid. Jag var så trött igår att jag låg i sängen nästan hela dagen. På kvällen när Micke kom hem från jobbet så åt vi mat ifrån Flippin Burgers och sen gick vi och la oss igen.
Idag har jag alla barnen hemma hos mig och vi har varit i Vasaparken med cyklarna. Alvin har nyligen lärt sig att cykla och han är verkligen jätteduktig! Nu cyklar han helt problemfritt och ramlar inte. Ungarna körde cykelrace runt fotbollsplanen.

Linton fick testa på att gunga för första gången, vilket var roligt.

Vi fikade och sedan gick vi till Ica och handlade lite innan vi gick hem.

Efter att ha ätit lunch så är jag nu så trött att jag lagt mig för att vila en stund med Linton.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229