Måndag den 6 oktober

Jag sitter och tittar på min gravidmage. Man kan verkligen se utanpå vad som försegår inuti. Den buffar och håller på för fullt. Känns tryggt att veta att liten lever där inne. Jag som varit så orolig tidigare!När det gäller min graviditet så pågår den "ostört" numera. Hade det inte varit för att jag känner av bebisen hela tiden och för min foglossning som nyligen tillkommit, så mår jag så bra att jag inte tänker så mycket på att jag faktiskt är gravid. Inget illamående och ingen oro kvar!

I bakgrunden har jag "Malou efter tio" påslagen på tv:n. Det var rätt intressant idag, då det bland annat handlar om psykiska sjukdomar och hur dom ökat i Sverige de senaste åren.
Jag hade en jobbig natt inatt igen. Sov väldigt väldigt oroligt med många uppvak under nattens gång.Jag orkar inte med den här sjukdomen, den tar död på mig! Precis när man börjar tro att allt börjar bli bättre, så slår den till igen som ett slag i bakhuvudet. Börjar redan nu få lite ångest över att gå tillbaka till jobbet igen med all stress och tidiga mornar och dessutom om jag inte får sova på nätterna. Känns inge bra!

Gillar

Kommentarer

Mamma Mindy,
Så fin bild 😊
blondis81.blogg.se
IP: 82.99.3.229