Massa inrednings-shopping och lite annat....

Oj oj oj vad jag har hunnit med mycket idag efter jobbet!!
Direkt när jag slutade så åkte jag förbi mio möbler i Haninge för att äntligen hämta ut de gardiner jag beställde i december. (först nu fick dom in dom)!?
Efter det for jag upp till Haninge Centrum en snabbis för att förkorta armbandet på min klocka. När det var färdigt så passade jag på att köpa lite nya kläder till Alvin på H&M för presentkortet han fick av min farmor i julklapp. Det blev ett tränings/mys-set och två par nya byxor.
När jag var klar där så åkte jag hem och hämtade Micho så åkte vi ut till Ikea och shoppa lite och efter det bar det av både till hemtex och mio igen för att köpa gardinstänger. Ikeas fula stänger var ju bara att glömma!! Men på hemtex hittade vi faktiskt en passande, tragiskt dyr var den dessvärre...720-spänn för en liten pinne!? Ja ja det fick bli den iallafall.
Gardinerna var inte heller så billiga för den delen, 1200 kronor, så nu får vi nöja oss med att ha gardiner i endast ett rum. (nej barnen ska självklart få sina) men i övrigt får det vara gardinfritt här hemma.
(ska bara köpa Maria montazami-tofsar till gardinerna först)
Nu har jag kommit hem å fått upp gardinerna och ska krypa ner i ett varmt bad och bara få koppla av!

Gillar

Kommentarer

Camilla
,
Det blev super fint Rebecca. Bra jobbat!!
Camilla
IP: 82.99.3.229