Michos födelsedag!

Idag är ingen vanlig dag för det är Michaels födelsedag. Närmare bestämt hans 38:e födelsedag!Jisses vad tiden springer iväg. Det har inte direkt blivit något självklart firande här hemma pga flyttkartonger och allmän oordning i hela hemmet, höggravid och förkylda ungar...Istället så har vi tagit en längre promenad i snöovädret ner till Västermalmsgallerian för att klippa Alvin. Han fick bestämma helt själv precis vad han ville ha för frisyr, och jag tycker hans val var toppen! Lite röd sprayfärg och vax valde han att piffa till frisyren med dessutom.

Stilig han blev! Jag brukade tidigare få köpa en hårinpackning på 1-liters flaska för inköpspris utav min vän Annica, som hon beställde ifrån sin chef på hårsalongen. En flaska som inte är till försäljning ut till kund i vanliga fall. Men när hennes chef fick veta det så gick det inte längre...och senast jag var på salongen så sa hennes chef att vill jag köpa en sån så får jag betala 5-600kr för den, så jag skippade det.Men idag efter att Alvin klippt sig så ser jag att det står två sånna flaskor på försäljningshyllan i salongen, fast på etiketten under så står det shampoo 249kr. Jag frågar i kassan vad dom kostar och han säger 249kr, så jag slår till direkt!! Jag inser ju såklart att han inte lagt märke till att det inte var shampoo jag köpte. Ingen är gladare än jag över det! Nu klarar jag mig i några månader till!

Vi köpte lite nya kläder till ungarna också. Alla Melvins kläder har en tendens att hamna hos mamman och aldrig mer komma tillbaka. Och alla Alvins byxor går det hål i knäna på...så nu ska vi försöka vara rädda om de nya inköpen och hålla kvar kläderna hemma hos oss!

Det fick bli barnens önskemål till lunch, vilket inte helt otippat blev McDonalds. Sen tog vi promenaden hem igen. Jag är inte riktigt van att röra på mig så mycket så kroppen reagerade verkligen med kraftigt molande "mensvärk" och ett enormt tryck neråt. Hoppas att det är positivt för att skynda på det hela med förlossningen?! Resten av kvällen har vi ägnat till att packa ihop hemmet i flyttkartonger. Snart så är rena tomma ytor det enda som återstår här hemma. Man får passa på medan man fortfarande har tid och ork.Längtar såååå efter flytten nu!
Detta var alltså Mickes födelsedagsfirande. Ingen tårta och inga paket. Men vi ska självklart fira honom senare när allt lugnat ner sig. Och present av mig har han ju faktiskt redan fått...Tandblekningen! Som han förövrigt använder flitigt nu på nätterna. Ett vitt leende är aldrig fel! 
Puss och godnatt! ❤️

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229