Mulle Meck, tvätt och massa egentid!!


På grund av det fina vädret så var parken full med livliga ungar och deras föräldrar.
Det var inte så lätt att fånga Alvin på bild, då han sprang runt som en liten iller i parken... så Micke fick stå som modell på de flesta bilderna. ;)

Men några bilder på plutten fick jag allt! :)


Idag har vi varit i Mulle Meck-parken och lekt i det fina vädret. Strålande sol och faktiskt jätte varmt.
Alvin väckte mig på morgonen med ett leende och bad mig stiga upp. Han kom ihåg ifrån igår att jag hade lovat honom att när han vaknar på morgonen så ska han få åka till parken och leka. Så vi steg upp, gjorde frukost och satte oss i bilen och körde till parken. Jag tänkte att nu när vi ändå har köpt en ny systemkamera och Micke har varit och köpt nytt minneskort till den, så bör vi ju faktiskt börja använda den också...
Så dessa bilder får bli början för mig att lära mig min nya kamera. ;)
(det kommer förhoppningsvis gå bättre å bättre med tiden...!?) Just nu är jag ju nybörjare och har en hel del att lära innan jag och kameran blir bästa vänner.
När vi kom hem ifrån parken så satte vi oss och åt gårdagens hemmagjorda piroger. Dessa gillade Alvin väldigt mycket, så piroger kommer vi att baka fler gånger.
Medan Micke åkte och spelade fotboll i vasaparken med sina vänner så passade jag och Alvin på att tvätta 4-maskiner...jag har inga större problem med att sköta tvätten,det kan till och med vara rätt kul, men inte en solig dag som denna... Men men, det måste göras och så är det bah!!
Nu har jag och Alvin gått och lagt oss. Jag jobbar imorgon och börjar riktigt tidigt...
Alvin är ju ledig eller rättare sagt, han har semester då dagis är stängt, så han får faktiskt vara uppe lite längre än normalt och därför kolla på en film innan han somnar.
Micke skulle iväg och spela Tv-spel med sina polare ikväll och skulle inte komma hem fören jag ska gå upp och åka till jobbet (runt 04.00) så Alvin får därför sova i min säng inatt, vilket han såklart inte har något emot! ;)
Egentid med grabben är livsviktigt för hans och min relation till varandra.
Det är faktiskt riktigt skönt här hemma när det bara är jag och honom. LOVE IT!!

Nu ska jag gå och lägga mig jag också.
GONATT Å SOV SÖTT!!!!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229