När bitarna börjar falla på plats

Idag är jag lycklig i hela kroppen!!
Efter en lång och vaken natt så började jag morgonen med att få i mig massa frukt och vitaminer.Det fick bli dagens frukost!

Jag fortsatte dagen med att prata med Bella i några timmar, vilket vi gör varje dag/natt nu för tiden. Sen gick jag och la mig igen och sov enda fram tills klockan vart tre på eftermiddagen.
Vid fem så gick jag och hämtade Alvin på fritids så gick vi hem.Micke ringde på vägen och berättade att han har varit i en thairestaurang och köpt med sig fullt utav deras ingredienser för att ikväll kunna laga riktig Pad thai till oss. Vi älskar thaimat och det smakar ju så fantastiskt gott när man har de rätta ingredienserna i.Dessutom är Micke grym på att laga mat! Resultatet ser ni här. Supergott blev det!!

När Micke och Melvin kom hem ifrån taekwondo träningen så berättade micke att han idag hade fått besked ifrån hyresvärden om att lägenhetsbytet kommer att bli av!! Känns som en enorm lättnad att äntligen ha fått ett besked. Så nu kan vi i lugn och ro packa, rensa och sortera allt som ska med till nya boendet. Kontraktsskrivningen kommer fortfarande inte att ske förrän i slutet av månaden, men det kommer iallafall att bli av!! Fantastiskt!!
Dessutom ringde dom ifrån BB Stockholm nu ikväll och hade ordnat en tid till oss på tisdag för att diskutera igångsättning ifall att bebisen inte kommer ut av sig själv innan BF.Det känns också väldigt bra.Det känns som att det mesta börjar gå vår väg just nu och jag känner mig mycket gladare.
På tal om något helt annat så beställde jag en sodastream igår. Jag har tänkt på det ett tag, att det skulle vara bekvämt att ha hemma för att kolsyra vattnet (vilket jag älskar). Men jag har tyckt att det varit lite onödiga pengar...Men så var jag inne på Ica hemma på nätet igår och såg att dom har en kampanj just nu, där dom säljer ett megapack för endast 499kr. Jag slog till direkt! 

Allt detta för pengarna!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229